www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Se Pot Pune Acele "puncte" De Ajutor Pe Gatul Chitarii Daca Ea Nu Are?

Recommended Posts

Posted

Vreau sa imi iau o chitara noua dar aceasta nu are punctele acelea de referinta/ajutor pe gat ci doar pe marginea gatului... e posibil sa se poata instala? la un magazin sau ceva? fara a afecta calitatea chitarii...

Guest darklord
Posted
Vreau sa imi iau o chitara noua dar aceasta nu are punctele acelea de referinta/ajutor pe gat ci doar pe marginea gatului... e posibil sa se poata instala? la un magazin sau ceva? fara a afecta calitatea chitarii...

Ar trebuii sa te adresezi unei magazin de specialitate,,,dar cred ca poti rezolva si acasa cu un pic de vopsea:))

Guest RaresD
Posted

Poti incerca sa lipesti niste bucati de autocolant, avantajul este ca poti sa-ti "customizezi" punctele cum vrei.

Posted
Cred ca ar fi bine ca oamenii sa inceapa cu o chitara clasica. acolo nu ai buline si drept urmare trebuie sa inveti griful fara buline si dinti de rechin.

Daca as avea bani as scoate o chitara cu lectii de chitara pe grif. Cred ca s-ar vinde bine. Sau macar cu un loc cu taburi.

Acuma am schimbat planu, mai bine cu un monitor LCD pe care profu sa-ti arate de acasa unde trebuie sa pui degetele. sau mai bine o chitara pe care doar o tii in brate si ea canta singura.

Acuma ma gandesc la o solutie cand schimbi melodia sa nu vada audienta ca schimbi CD-ul sau mp3-ul. Are cineva o idee?

Sau punem buline care vor fi de fapt butoane. Cand apesi pe buline se schimba melodia.

dacã nu era nevoie de buline, nu se mai puneau buline... între cele 2 chitare ale mele e o diferența de lungime a grif-ului de vreo 5 cm... dacã tu reuºeºti sã te adaptezi fãrã sã vezi pe unde apeºi, felicitãri. eu unul nu pot.