BogdanGuitar Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Daca totul decurge normal - si sper sa nu se intample nimic care sa schimbe ceva, va fi un concert de blues in Big Mamou cu "Trupa lu Bogdan" din Bistrita, pe data de 12 martie 2006.Speram sa veniti in numar cat mai mare. Genul este Texas Blues, cu usoare influente din alte genuri pe alocuri.
BogdanGuitar Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Poate e mult spus Texas Blues, dar intr-acolo se indreapta. Va asteptam cu drag si cunoscand obiceiurile din Big Mamou,nu excludem un jam session dupa concert. Chiar in timpul concertului, de ce nu, feel free to improvise, that`s blues all about.
boondak Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 multa bafta sa aveti mi-ar fi placut sa vin si eu dar din pacate nu pot
carramba Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Poate e mult spus Texas Blues, dar intr-acolo se indreapta. Va asteptam cu drag si cunoscand obiceiurile din Big Mamou,nu excludem un jam session dupa concert. Chiar in timpul concertului, de ce nu, feel free to improvise, that`s blues all about. cred ca venim si noi, muzicantii de la teamsters blues band...va asteptam cu nerabdare, anyway, si cu mare smanes
BogdanGuitar Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 multumim foarte mult. eu sunt deja in Bucuresti si voi veni la Teamsters pe 3.03.2006 dak am retinut bine in Big Mamou. Mai ales dak se lasa cu jam session, o sa vad la sfarsit dak am tupeul sa ma bag.
BogdanGuitar Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 (edited) Reinnoiesc invitatia, pentru amatorii de blues cat si pentru cei de jam session, va asteptam cu mare drag. Ne vedem in Big Mamou, duminica (12.03.2006) seara, showul o sa inceapa la ora 21. Edited March 10, 2006 by BogdanGuitar
BogdanGuitar Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Reinnoiesc invitatia, pentru amatorii de blues cat si pentru cei de jam session, va asteptam cu mare drag. Ne vedem in Big Mamou, duminica (12.03.2006) seara, showul o sa inceapa la ora 21. De fapt, sa veniti un pic mai repede, care veniti, pe la 20.00 daca vreti sa prindeti locuri. (stiti voi... nu trebuie sa va mai spun)
BogdanGuitar Posted March 18, 2006 Author Posted March 18, 2006 A iesit bine, public putin, dar inimos si avizat. A iesit si cu jam session, ne-am simtit minunat. Tin sa multumesc in mod expres intregii echipei de la Big Mamou care ne-a ajutat ff mult - super oameni, lui Carramba,Tzetze si Tzetze mic de la Teamsters, Larry de la Ride on Band, baietilor mei din trupa fara de care nimic n-ar fi fost posibil (Doru, Flaviu, Dabija) si tuturor celor prezenti. O sa revenim cu siguranta in Big Mamou.
michel2233 Posted March 18, 2006 Posted March 18, 2006 Am auzit si eu ca a fost o seara reusita .. imi pare rau ca nu am fost prezent acolo ... dar la urmatoarele voastre concerte am sa fiu probabil ... Bafta!
BogdanGuitar Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Suntem programati pe data de 5 mai in Big Mamou, dar cum Bistrita e departe si transportul scump... adevarul e ca ti-a fost frica sa nu te rugam sa canti cu noi la clape!!!!!!!!!!! Mai ales ca ne-a ajutat Larry de la Ride on Band cu un pic de clapa si era clapa acolo pe scena, nu ai fi avut nici o scuza!!!!! Cred k ai "mirosit" pericolul!!!!!!!!!
michel2233 Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Nici vorba ... m-am simtit pur si simplu rau ... un jam mic nu strica niciodata .. ma bucur totusi ca a fost cineva acolo sa traga cu clapa ... 5 Mai spui? .. "om muri si-om mai vedea"
BogdanGuitar Posted March 21, 2006 Author Posted March 21, 2006 Ok, Michel, mii pare rau ca nu te-ai simtit bine, multa sanatate iti doresc si sper ca jamul ala se va produce odata, daca nu cu noi, macar cu cei de la Teamsters. Sa va distrati si sa va simtiti bine. Doar de asta cantam! Cele bune.
Recommended Posts