Guest szekely Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 (edited) ma plictiseam in vacanta ... si am facut cea ce mai mult imi place... miar placea sa primesc niste critica constructiva ... adica nu chestii de genu : "caca" oricum ... multumesc pt ca ti citit auditie placuta ! piano_szekely_revision_2.mp3 vals_in_la_minor.mp3 piano_si_vant.mp3 piano_e_voce.mp3 coral.mp3 corzi_si_harpa.mp3 Edited September 22, 2009 by szekely
Guest szekely Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 nu va inghesuiti orice critica va vine prin cap ...
CiocanelBloodyCIocanel Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 nu ma pricep la pian... asa ca nu stiu critica constructiva dar suna bine parca prima ar mai trebui lucrata armonia (asa imi pare mie..) ... in rest.. foarte frumos.
Guest szekely Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Multumesc da ... idea este , cand am inceput nu prea ma pricepeam ... si pe masura ce experimentam ... tot mai mult invatam ... prima melodie pentru pian o fost prima ce am facuto pentru pian ... si intr-un stil simplist ... insa nu puteam sa schimb radical cea ce deja am inceput... insa cand o sa am mai mult timp o sa fac inca o versiune... aia pentru corzi si harpa ce zici ?? mie nu stiu sigur,,, da parca trecerea aia de la harpa la corzi mi se pare cam brutala... la inceput asta era intentia .. insa cred ca e prea .... ce spui ¿¿¿ cum ti sa parut ? mi se pare ciudat ca nu mia zis nimeni nimic despre asta...
CiocanelBloodyCIocanel Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Multumesc da ... idea este , cand am inceput nu prea ma pricepeam ... si pe masura ce experimentam ... tot mai mult invatam ... prima melodie pentru pian o fost prima ce am facuto pentru pian ... si intr-un stil simplist ... insa nu puteam sa schimb radical cea ce deja am inceput... insa cand o sa am mai mult timp o sa fac inca o versiune... aia pentru corzi si harpa ce zici ?? mie nu stiu sigur,,, da parca trecerea aia de la harpa la corzi mi se pare cam brutala... la inceput asta era intentia .. insa cred ca e prea .... ce spui ¿¿¿ cum ti sa parut ? mi se pare ciudat ca nu mia zis nimeni nimic despre asta... nu prea... e ca un fel de jam session intre corzi si harpa daca vrei poti incerca sa pui synth-ul pe fundalul harpei, ca sa fie si un suport acolo... si apoi sa intre corzile treptat... eventual cand intra harpa poa' sa intre la inceput putin peste cu aceleasi note sau... ca idee...
Susceptor Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Compozitional e sub mediocru pentru ca toate par a fi niste improvizatii - te-ai axat prea mult pe arpegii minore si atat; ai putea macar sa ai o tematica. O compozitie buna se va recunoaste si daca e facuta cu un modul prost de GM. PS: vezi ca sectia de suflatori nu fac "vanturi", cel putin nu cu instrumentul principal.
Guest szekely Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Compozitional e sub mediocru pentru ca toate par a fi niste improvizatii - te-ai axat prea mult pe arpegii minore si atat; ai putea macar sa ai o tematica.O compozitie buna se va recunoaste si daca e facuta cu un modul prost de GM. PS: vezi ca sectia de suflatori nu fac "vanturi", cel putin nu cu instrumentul principal. asta mia zis si maicamea .... idea este ca nu sunt prea lucrate ... faceam astea cand nu aveam treaba asa ca nah... oricum ... intentia a fost sa fie placute la auz...
Susceptor Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 intentia a fost sa fie placute la auz... Lucru pe care nu il obtii daca scrii niste arpegii in Finale.
Guest szekely Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Nu exagera ... stii bine ca nu is doar niste arpegii... Si daca ar fi ... malmsteen ce e ??
Susceptor Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Nu inteleg ce relevanta are Malmsteen legat de ce ai facut tu, dar daca tot l-ai adus in discutie... Malmsteen imbina intr-un mod tematic arpegiile si moduleaza cu ele, iar in anumite piese am observat ca a folosit si contrapunctul, produsul final fiind o melodie in orice caz. Compozitiile lui nu sunt nemaipomenite (unele sunt interpretari ale unor piese din muzica clasica), insa reuseste sa aiba o piesa unitara. De asemenea, o parte din public este interesata de faptul ca face acest lucru la o viteza mare si ca face acest lucru pe viu. Pe de alta parte, exista si compozitori apreciati pentru compozitiile lor (interpretate de orchestra) si muzicieni care fac muzica (electronica) folosind sequencere (de obicei se foloseste termenul de producer, insa poate insemna si altceva). Tu nu ai nici comozitia reusita, nici interpretarea si nici sunetul bun. Fara nicio exagerare.
Metabog Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Nu inteleg ce relevanta are Malmsteen legat de ce ai facut tu, dar daca tot l-ai adus in discutie... Malmsteen imbina intr-un mod tematic arpegiile si moduleaza cu ele, iar in anumite piese am observat ca a folosit si contrapunctul, produsul final fiind o melodie in orice caz. Compozitiile lui nu sunt nemaipomenite (unele sunt interpretari ale unor piese din muzica clasica), insa reuseste sa aiba o piesa unitara. De asemenea, o parte din public este interesata de faptul ca face acest lucru la o viteza mare si ca face acest lucru pe viu. Pe de alta parte, exista si compozitori apreciati pentru compozitiile lor (interpretate de orchestra) si muzicieni care fac muzica (electronica) folosind sequencere (de obicei se foloseste termenul de producer, insa poate insemna si altceva). Tu nu ai nici comozitia reusita, nici interpretarea si nici sunetul bun. Fara nicio exagerare. Man, tu ai un talent in a face omul sa se simta prost. E asa complicat ca lumea nu incepe cu manualul de Finale direct in cap? Daca te pricepi ai putea macar sa dai niste sfat-uri in loc sa spui "oaa, e prost". Mai ales cand vrei s-o spui intr-un mod pretentios "Este sub mediocru" de parca ar fi muzica postata de vreun compozitor mare. In fine, poate postez diseara.
Recommended Posts