varu' maftei Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Care-i faza de aduc scule la aceleasi preturi ca pe Thomann, lor nu le iese nimic ? Sau aduc B-stock si blemished stuff ? Ce experiente ati avut cu firma asta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 s-ar ptuea sa fie subdistribuitori si sa isi faca transportul singuri... se mai practica. dar, e doar o supozitie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulbur Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 (edited) Nu,nu aduc produse B-stock si faze de genul. Firma respectiva are un contract cu thomann,adica ei cumpara x produse pe an si primesc o reducere(in functie de produs,3% 7%) Toate sculele pe care le am,pe care le-am luat noi numai prin intermediul lor le-am cumparat si nu am avut niciodata surprize neplacute,ba mai mult,mi-am luat odata un harley benton (88euro),evident era cam varza,asa ca i lam dat inapoi si am primit banii inapoi. Varu'le,tu stai in brasov din cate tin minte,tu trebuie sa platesti doar curierul din SatuMare(unde isi au sediul) pana la tine.Iar banii ramburs...cred ca se plateste avans numai la comenzi peste 1500 euro,ceva de genul... Edited September 18, 2009 by pulbur Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciorap Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 ATENÞIE!!! Aceastã ofertã se adreseazã celor interesați de CALITATE MAXIMÃ, la prețuri minime, ceilalți... se pot adresa concurenței ce gay is fazele de genu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pulbur Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Scuze,greseala mea. Eu credeam ca se vorbeste despre siteul : http://www.echipamente-muzicale.ro/ nu despre: http://www.instrumente-muzicale.ro/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
varu' maftei Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 Ba nu, a mea e, am confundat denumirile. e vorba de echipamente-muzicale.ro, la ei ma refeream. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing_ro Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 cu echipamente-muzicale am colaborat si eu.. si am fost multumit.. am platit cand mi-a venit coletul, nimic inainte.. pretul de pe thomann + curierul pana la mine.. si un prieten si-a luat un set de tobe tot prin intermediul lor.. multumit si el.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tobe Vechi Posted September 21, 2009 Share Posted September 21, 2009 Stiti cumva daca se poate comanda orice gasesti pe thomann, chiar daca nu apare pe echipamente-muzicale.ro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted September 22, 2009 Share Posted September 22, 2009 Stiti cumva daca se poate comanda orice gasesti pe thomann, chiar daca nu apare pe echipamente-muzicale.ro ? da. poti comanda orice apare pe thomann.de daca sunt in stoc in germania ti le vor aduce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Florib Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Am observat ca spre deosebire de echipamente-muzicale.ro, nu mai este functional site-ul instrumente-muzicale.ro. Au o pagina de "In constructie" care nu imi inspira nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 A, draci! Exista in momentul asta vreo firma care face comertul asta cu thomann in mod elegant in acest moment? magazinuldemuzica.ro au niste preturi de mai bine platesc cei 30 de euro pt un produs de 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Ba nu, a mea e, am confundat denumirile. e vorba de echipamente-muzicale.ro, la ei ma refeream. sunt foarte ok , am cumparat de mai multe ori de la ei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts