Gorel Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 am muncit mult la tabul asta.. hai sa punem mana cu mana si sa-l terminam Invocatie.gp5
guitarhero1957 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Salutare, Felicitari pentru initiativa! Tabulatura a iesit foarte bine. Insa ar fi necesare unele retusuri pe partea de voce. Ma ofer in weekend sa fac asta. Pana atunci o sa fiu foarte ocupat...
Gorel Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Salutare, Felicitari pentru initiativa! Tabulatura a iesit foarte bine. Insa ar fi necesare unele retusuri pe partea de voce. Ma ofer in weekend sa fac asta. Pana atunci o sa fiu foarte ocupat... Salutare si tie! Multumesc ca iti arati interesul, stiu ca vocea suna rau pe unele parti, la fel si tobele se abat uneori de la realitate, pur si simplu n-am mai avut stare sa-l perfectionez. Apreciez ca te-ai oferit.
Gorel Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 rodul colaborarii vor urma si alte piese Phoenix cat de curand Invocatie_remastered.gp5 2
Aurelian Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 Felicitari...de mult ma gandeam sa abordez piesa asta..dar tot timpul am presupus ca nu exista niciun tab:D....imi imaginez ca ai lucrat mult la el...multumim;)
Recommended Posts