Guest deagle_alin Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 (edited) Salut, Neavand o electrica m-am gandit sa amplific acustica, asa ca am construit o doza care se aude destul de bine cu toate ca o ia cam mult pe bass. Rezistenta este de 2.4 Kohmi. Cam 4000 de spire cu sarma de 0.07 (luata din bobina de inductie auto). P.S. Am incercat si cu doza piezo dar intra cam repede in microfonie . Edited August 24, 2009 by deagle_alin
Guest deagle_alin Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 O sa fac un sample imediat ce o montez pe chitara .
Sthell Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Arata genial omule. Da lemnul ala cu niste bait inchis la culoare ca sa fie in ton cu chitara si apoi cu lac si o o sa arate super. O izolezi cu niste ceara?
Guest OXiD Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bravo! Aveam de gand si eu sa fac ceva de gen pentru o acustica amarata, beat me to it
Guest deagle_alin Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Am revenit cu cateva inregistrari, nu a iesit prea bine dar macar pot canta cu ceva distors. Preamplificatorul si overdrive-ul sunt facute tot de mine. Si scuzati interpretarea sunt incepator, mai am mult de invatat . Dinamica.mp3 CuPiezo.mp3 ODsample.mp3
Guest Elvis Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 (edited) Bravo interesant. Edited August 25, 2009 by Elvis
theoflorin Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Am revenit cu cateva inregistrari, nu a iesit prea bine dar macar pot canta cu ceva distors. Preamplificatorul si overdrive-ul sunt facute tot de mine. Si scuzati interpretarea sunt incepator, mai am mult de invatat . ce e piesa aia pe lana potentiometre?arata ciudat...pot-urile sunt volum si ton?ti-a fost greu sa montezi pe acustica pot-urile?
AnalogSound Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Felicitari domnule foarte bine pentru un proiect de genul acesta. Cu respect, Gabriel Tudoran Analog Sound
Recommended Posts