lala Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) Salut. Vreau sa cumpar o chitara si sunt putin in deruta. am si eu nevoie de ajutor de la cine a mai avut chitari sau stie despre ele. Ma intereseaza in principiu care ar fi diferentele de sunet in primul rand dar si de hardware dintre Squier Standard Stratocaster/ Squier Deluxe Stratocaster si Squier Classic vibe '50 stratocaster? astept raspunsuri serioase.... Va multumesc! Edited August 21, 2009 by lala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SkullpturA Posted August 21, 2009 Share Posted August 21, 2009 (edited) exista topicul oficial era greu sa dai search?sa rasfoiesti putin forumul?hop tzop direct la new topic. sunetu il auzi cu urechea ta proprie si personala,hardwareul il citesit pe pagina oficiala. Edited August 21, 2009 by SkullpturA Link to comment Share on other sites More sharing options...
lala Posted August 21, 2009 Author Share Posted August 21, 2009 si daca nu am unde sa aud chitarile... ce fac? ... doar in ideea asta am intrebat... sa aud parerile unor oameni care au avut sau au asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Foarte mare diferenta nu e intre ele, cel mai bine ar fi sa cauti pe Harmony-Central detalii despre modelele dorite, vei afla totul acolo Salut. Vreau sa cumpar o chitara si sunt putin in deruta. am si eu nevoie de ajutor de la cine a mai avut chitari sau stie despre ele. Ma intereseaza in principiu care ar fi diferentele de sunet in primul rand dar si de hardware dintre Squier Standard Stratocaster/ Squier Deluxe Stratocaster si Squier Classic vibe '50 stratocaster? astept raspunsuri serioase.... Va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebh Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 De unde esti si cat vrei sa dai pe chitara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SkullpturA Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 si daca nu am unde sa aud chitarile... ce fac? ... doar in ideea asta am intrebat... sa aud parerile unor oameni care au avut sau au asa ceva. intr-o raza de 300-400 km tot gasesti un magazin de instrumente. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AlinMetallica Posted August 23, 2009 Share Posted August 23, 2009 sa inteleg ca iei din prima una electrica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lala Posted August 24, 2009 Author Share Posted August 24, 2009 pt ebh... sunt din oradea... dar daca vrei sa imi propui ceva targ... sa stii ca nu vreau decat chitara noua. In oradea in magazine nu au pe stoc toate modele... au ceva squier standard si affinity doar.... fender mex strat nu am gasit si nici classic vibe de la squier... Cant de ceva vreme pe o chitara acustica... am mai avut o chitara electrica un epiphone LP studio wr... dar nu am fost multumit de chitara... adica nu era stilul meu chitara.... e o chitara foarte buna dar nu ma regasesc in ea si de aia am ales sa trec pe fender/squier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts