www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lala

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Oradea

Other Information

  • Band
    1
  • Gear
    2

lala's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. Pret: 30 RON Localitate: Oradea Contact: 0743075577 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Amplificator pentru casti Harley Benton Jackamp. Nou.
  2. Pret: 300 RON Localitate: Oradea Contact: 0743075577 Link producator: http://www.thomann.de/ro/peaveyrage_258.htm Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Combo chitara electrica 25W, cu difuzor de 8" Blue Marvel. Pentru detalii suplimentare sunati sau dati un reply.
  3. Nici un fan de-al lui Elton John pe forum??? Ce muzicanti sunteti voi mah?
  4. Pret: 30 lei Contact: 0743-075577.
  5. Mersi mult pentru explicatii si pentru timpul acordat... acuma ramane doar sa gasesc pe cineva sa imi faca astfel de chestii la chitara... eu nu cred ca ma descurc.
  6. o explicatie mai inginereasca va rog.. daca are cineva... mersi!
  7. Salut, Am o chitara Squier Classic vibe '50 si am o suspiciune ca ar fi ceva la doze, nu imi dau seama daca e normal sa fie asa. Se aude un zgomot (broom) cand folosesc dozele in sistem single, pozitiile 1 3 5 la cumutator. daca a mai avut cineva probleme de genu, va rog sa imi spuneti cum ati rezolvat problema! Astept raspuns... Mersi!
  8. Multumesc tare mult pentru tonuri si pentru sfaturi... am sa ma uit la ele si daca nu imi plac am sa incerc sa le adaptez chitarii mele... eu am un squier classic vibe 50's... cu ce chitara ai facut tonurile astea? cu doze humbucker sau single?
  9. Nimeni nimic??? Nici o lamurire la postul meu anterior??? sau o parere macar despre me-70 comparativ cu me-50.
  10. inteleg perfect ce spui dar uita... chiar crezi ca vreau sa imi vand xt-ul degeaba... numai pierd bani in el... le-am incercat ambele in aceleasi conditii... si prin amp -> mixer -> PA .... le-am incercat ambele si direct in mixer... ma refer la XT live si la ME-50... si le-am incercat si pe un amp (combo) peavey rage 258 pe care studiez acasa... am downloadat tonuri pt xt... am frecat pedala pana m-am saturat... am incercat toti cabinetii din pedala... microfoanele... toate ampurile... si nu am reusit sa scot sunetul asa curat cum l-am scos din me-50 invartind doar cateva butoane... in special distorsul m-a dezamagit la xt.... nu am reusit sa scot un ton frumos pentru solo... degeaba am de 20 de ori mai multe features si prostii pe xt daca tre sa stai doua zile pe el ca sa scoti un ton frumos. Nu inteleg de ce trebuie sa intru neaparat cu semnalul din ME in amp... am un prieten care canta de mult timp pe un ME... si merge cu el direct in mixer... si suna impecabil!
  11. multumesc pentru parere... daca are cineva me-70, va rog tare mult as vrea o parere... sau sa port o mica discutie despre anumite chestii.... am vazut cateva chestii care me70 nu le are si sunt foarte bune pe me50... una dintre ele ar fi reverbul... are mai multe optiuni la me50.... si am vazut ca pe me70 nu este scream.... la me 50 scream-ul mi se pare bestial... din punctul meu de vedere e cel mai bun scream pe care l-am auzit in viata mea.... alte pareri ... sugestii.... informatii.... multumesc!
  12. Din pacate sunt din oradea si nu am cum sa ajung la guitar shop ca sa incerc efectele... iar la faza cu distorsul si canalul tin sa te contrazic... dar nu asta conteaza... ma intereseaza daca me70 e un progres fata de me50 sau e un regres... pentru ca se intampla la multi producatori sa strice o serie buna de lucruri venind cu ceva nou... dar care nu se ridica la nivelul asteptarilor clientilor.
  13. fiecare are dreptate in felul lui, dar eu sunt adeptul ideii prezentate de geneza... nimeni nu detine adevarul absolut in muzica... nu am negat niciodata calitatea si clasa lui XT live... as fi tampit sa spun ca nu e un procesor bun... cred ca aici intervin gusturile si multe altele (chitara de exemplu)... nu cred ca e cazul sa ma convinga cineva ca line 6 e criminal... sunt convins de asta... dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi si placa... sincer imi place mai mult boss... nu cred ca tre sa ai cele mai scumpe lucruri ca sa scoti sunetul cel mai bun... care de fapt nu exista si care de fapt e gustul fiecaruia... nu cred ca poti compara un ghibson cu fender... nu ai cultura muzicala daca faci asa ceva... si daca spui ca unul e mai bun decat celalalt... la fe cred ca e si cu efectele... poate pentru tine line6 e dumnezeu... altu iti poate da clasa cu un efect noname. In concluzie cred ca e bun ceea ce iti place! Cer parerea celor care au boss... ori me70 ori me50 ... si care ma pot sfatui ce sa aleg... me50 mi-a incantat simturile... dar as vrea sa stiu daca e acelasi lucru si in me70... din cate am auzit are o versiune noua de COSM si nu stiu cum este comparativ cu me50... din pacate nu am unde proba procesorul.... si daca ar fi sa il cumpar l-as cumpara pe risk!... pot sa spun doar ca pentru mine me50 merita toti banii din plin... si nu sunt foarte multi bani.
  14. Multumesc pentru detalii... probabil ca nu stiu eu sa il folosesc la adevarata lui valoare ... dar nici tonurile luate de pe customtone nu's asa valabile... daca nu consideri ca sunt prea obraznic, te-ai supara daca ti-as cere cateva tonuri bune... in special ceva distorsuri vreau... Mersi! Pareri despre boss... avantaje dezavantaje intre me70 si me50... ma intereseaza daca ampurile sunt la fel in me70 ca si in me50... din cate am vazut eu pe net me70 ar avea ceva versiune noua COSM si ar avea ampuri luate de la GT10... va multumesc!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.