Razvan Alexandru Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 (edited) Exact, WEC, www.warensembleclan.com ii invita pe cei care joaca aceste jocuri la o tranta. Suntem vechi quakeri asa ca nu incercati sa ne convngeti de CS ca nu tine. ps. oricum, Romania joaca numai porcarii de jocuri: cs, dota, fifa, truck nations.. Edited August 10, 2009 by Razvan Alexandru
eM. Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Suntem vechi quakeri asa ca nu incercati sa ne convngeti de CS ca nu tine.ps. oricum, Romania joaca numai porcarii de jocuri: cs, dota, fifa, truck nations.. Toate jocurile sunt porcarii numai ca unele porcarii ne plac iar altele nu. Nici un joc nu are nici un rost dar le jucam ca sunt distractive. Spre exemplu mie nu-mi place nici un joc din cele pe care le-ati scris in titlu. Eu nu joc decat cs (de vreo 6 ani ) si unele jocuri de carti: rentz, whist, etc.
Metabog Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Exact, WEC, www.warensembleclan.com ii invita pe cei care joaca aceste jocuri la o tranta.Suntem vechi quakeri asa ca nu incercati sa ne convngeti de CS ca nu tine. ps. oricum, Romania joaca numai porcarii de jocuri: cs, dota, fifa, truck nations.. Awesome. Nu am timp acum dar as juca un L4D sau CoD. Nu am mai jucat CS de cand eram in scoala generala si as vrea sa ramana asa. :-??
archDude Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 direct de pe site: WEC Servers FC2 SERVER pu*a server, nu merge SOF:PB SERVER asta chiar nu merita un server
Recommended Posts