Guest dan_tyr Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Salut,am reusit sa cumpar o chitara care e in drum spre mine si imi trebuie cateva chestii la ea : un cablu de 3-5 m , un adaptor la mufa mica pentru computer si un set de pene. Va rog ,daca se poate sa imi spuneti si mie unde gasesc asa ceva pentru ca eu am cautat si nu am gasit. Multumesc anticipat.
sp_bass1 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 www.guitarshop.ro trimit prin curier orice. intr o zi iti ajung
Trigger Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Nu vad adaptor din ala. "Adaptor din ala" gasesti la orice magazin care vinde componente/piese electronice.
Guest dan_tyr Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 "Adaptor din ala" gasesti la orice magazin care vinde componente/piese electronice. Din pacate stau intr-o comuna si nu as vrea sa merg 100 de km pentru asta.
FiveseveN Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Si s-a mai spus de 100 de ori, cu un simplu adaptor mecanic nu vei avea rezultate optime (decat daca ai doze active). Fara buffer/DI/preamplificator tare ma tem ca ai sa te chinui si te alaturi acusi grupului care blameaza ampsim-urile pe PC cand de fapt ei sunt incapabili sa le foloseasca cum trebuie.
Recommended Posts