www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Conectare V-amp2 La Pc


Trooper
 Share

Recommended Posts

Daca vrei sa-l conectezi pentru a inregistra audio ai doua iesiri pe jack mare in partea superioara: Line Out Left si Right. Pentru semnal mono unbalanced iti trebuie cablu mono jack mare--jack mic (presupun ca ai placa audio cu intrare pe jack mic) sau jack mare--jack mare + adaptor jack mare--jack mic. Pentru semnal stereo unbalanced iti trebuie cablu de la 2 jack-uri mari mono (TS) la un jack mic stereo (TRS) sau diverse combinatii cu adaptoare. Daca vrei semnal balanced e mai complicat, in primul rand pentru ca-ti trebuie interfata audio cu intrare balanced.

Daca vrei sa-l conectezi prin MIDI (pentru a transfera preset-uri sau a-l folosi ca MIDI controller) iti trebuie o interfata audio cu porturi MIDI si cabluri aferente sau o interfata MIDI pe USB precum aceasta.

Despre toate acestea si multe altele in manualul produsului (PDF). Vezi de exemplu despre diversele configuratii "Live" si "Studio".

 

Ai grija la ce sectiune postezi. "Recenzii de scule" inseamna fix asta, recenzii.

Edited by FiveseveN
Link to comment
Share on other sites

Cred ca iti trebuie un cablu intre un jack mare stereo (pentru line out din V-amp2) si un jack mic stereo (pentru line in din placa de sunet).

 

Probabil cel mai simplu e sa cumperi un cablu jack mic - jack mic gata facut (ca asta: http://www.shopmania.ro/magazin~online-acc...p-5960378.html), si un adaptor de la jack mic la jack mare (ca asta: http://www.shopmania.ro/magazin~online-acc...p-4268675.html).

Poti gasi asa ceva la aproape orice magazin de electronice.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.