Trooper Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Am un Behringer V-amp2 si vreau sa il conectez la calculator. Cum fac? Nu am nici un cablu pentru asa ceva.. Daca puteti sa imi spuneti ce cablu imi trebuie si unde il gasesc va voi fi recunoscator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 3, 2009 Author Share Posted August 3, 2009 Am un Behringer V-amp2 si vreau sa il conectez la PC. Cum sa fac asta? Ce cablu imi trebuie? O sa am nevoie de un program instalat pentru a salva efecte direct pe memoria procesorului, nu? Va multumesc !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 (edited) Daca vrei sa-l conectezi pentru a inregistra audio ai doua iesiri pe jack mare in partea superioara: Line Out Left si Right. Pentru semnal mono unbalanced iti trebuie cablu mono jack mare--jack mic (presupun ca ai placa audio cu intrare pe jack mic) sau jack mare--jack mare + adaptor jack mare--jack mic. Pentru semnal stereo unbalanced iti trebuie cablu de la 2 jack-uri mari mono (TS) la un jack mic stereo (TRS) sau diverse combinatii cu adaptoare. Daca vrei semnal balanced e mai complicat, in primul rand pentru ca-ti trebuie interfata audio cu intrare balanced. Daca vrei sa-l conectezi prin MIDI (pentru a transfera preset-uri sau a-l folosi ca MIDI controller) iti trebuie o interfata audio cu porturi MIDI si cabluri aferente sau o interfata MIDI pe USB precum aceasta. Despre toate acestea si multe altele in manualul produsului (PDF). Vezi de exemplu despre diversele configuratii "Live" si "Studio". Ai grija la ce sectiune postezi. "Recenzii de scule" inseamna fix asta, recenzii. Edited August 3, 2009 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
un_om_de_cal Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 Cred ca iti trebuie un cablu intre un jack mare stereo (pentru line out din V-amp2) si un jack mic stereo (pentru line in din placa de sunet). Probabil cel mai simplu e sa cumperi un cablu jack mic - jack mic gata facut (ca asta: http://www.shopmania.ro/magazin~online-acc...p-5960378.html), si un adaptor de la jack mic la jack mare (ca asta: http://www.shopmania.ro/magazin~online-acc...p-4268675.html). Poti gasi asa ceva la aproape orice magazin de electronice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 5, 2009 Author Share Posted August 5, 2009 ok...multumesc mult...ma refeream la varianta midi...cam scump cablul :-s...scuzati pt postarea gresita..sunt nou pe aici:-s.. multumesc mult !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts