Guest cristina rus Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 maine merg in targu mures sa-mi iau una din chitarile astea.. daca ati fi in locul meu..pe care ati alege-o?
Blackthorn Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 La banii aia aproape toate chitarile sunt la fel. Incearca-le pe ambele si vezi care ti se pare ca suna mai bine, care e mai usor de cantat pe ea etc.
Tintin Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 maine merg in targu mures sa-mi iau una din chitarile astea..daca ati fi in locul meu..pe care ati alege-o? Ce nu prea inteleg eu , este: vad ca ai trupa, asta ar insemna ca deja macar cantzi la chitara, daca cantzi deja la chitara chiar aveai nevoie de un sfat la ce chitara de incepatoare sa-tzi cumperi? asta este legat si de altzii care ishi scriu la avatar cate 2-3 trupe in care activeaza si pun nishte intrebari de ageamii din care reese ca nu au pus mana pe nici o chitara. Oricum la orice nivel chitara te duci , o incerci si care-tzi place o iei, nu are nimeni ce sfat sa-tzi dea decat eventual daca esti incepator si vreai sa iei o chitara scumpa la mana a 2-a, atunci daca ca nu cumva sa-tzi vanda un om bun la suflet un ***** la un mega pretz.
MardukGX Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 maine merg in targu mures sa-mi iau una din chitarile astea..daca ati fi in locul meu..pe care ati alege-o? As vrea si eu sa aflu si eu parerile voastre. Din pacate nu le pot proba pe amandoua (ar insemna sa fac un drum pt fiecare)
Shreder_DT Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Am avut Fender CD 60 CE. Ce pot sa zic suna bine, insa griful nu e asa indemanos. Am pus mana si pe un Ibanez V 70 si mi-a placut mai mult, are griful mai ingust, e mai usor de cantat pe ea. Banuiesc ca vrei doar varianta acustica si nu electro-acustica. La Fender, pe amplificare corzile subtiri suna cam slab. Eu as alege Ibanezul, dar e doar parearea mea.
Recommended Posts