www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
Sign in to follow this  
bastianf

Ts 808

Recommended Posts

Saptamina trecuta uitandu-ma pe forum am gasit topicul postat de Gabriel Tudoran cum ca se ocupa de constructia pedalelor. Vazand ca le face la preturi studentesti si ascultand clipurile audio am ramas impresionat de calitate, fapt care m-a convins sa comand la el un TS808. Am vorbit la telefon si Gabi mi-a zis ca nu trebuie sa-i platesc pedala in momentul sosirii ei(eu sint din Targu Mures) ci sa stau linistit s-o testez si daca imi place ii pun banii pe card iar daca nu ii trimit pedala inapoi. Foarte putini oameni ca el in ziua de azi. Am facut introducerea un pic mai lunga ca sa vada toti ce fel de om este. Eu am ramas impresionat ca necunoscandu-ma a "indraznit" sa-mi lase pedala s-o testez.

Sa revin acum la sunet. Am testat pedalutza cu o chitara Framus Panthera Custom cu doze SD si cu un amplif Fender FM210R. Pe canalul de clean al amplifului cu pedalutza activata obtii un sunet atat de cald foarte bun pentru blues. In functie de cantitatea de gain pe care o dai din pedale poti cinta de la un clean un pic murdar(nu stiu daca e corecta exprimarea dar intelegeti voi) pina la un rock de anii 70.

Partea frumoasa se intimpla cind activezi pedalutza pe canalul de distors al ampului. E ceva de nedescris. Sunetul capata citeva cohones in plus. Am ramas cu gura cascata. Merita sa incercati. Va spun eu ca nu o sa regretati.

Sa nu uit. Pedalutza se prezinta intr-o conditie estetica deosebita. Nu e doar o cutie. E ceva placut ochiului.

Faptul ca Gabi lucreaza cit se poate de profi, m-a convins sa-l rog sa-mi faca un looper cu 10 loop-uri si 14 alimentari pentru pedalutze. M-am hotarit sa trec pe pedale analogice.

Deci revin si spun ca puteti apela cu cea mai mare incredere la Gabi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ts808 Analog Sound.Folosita atat live(in Hard Rock Cafe) cat si in Studio (pentru inregistrarea soloului unei piese-vezi Credinta la adresa www.myspace.com/zborband) pedala de la dl Tudoran nu m-a dezamagit inca.Pentru ambele situatii am reusit sa i gasesc setarea perfecta si pana in acest moment,desi am avut sansa sa incerc si alte pedale de acest gen (destule si de la firme foarte bine cotate) nici una nu a reusit "sa mi gadile asa placut auzul " precum aceasta.Si pana la urma asta conteaza..sa gasesti sunetul care te inspira :)

 

SDC13984.jpg

SDC13983.jpg

Edited by Squier

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.