Guest AlinMetallica Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 (edited) nu stiu cu ce sa inregistrez pentru concurs... am vazut pe unu care folosea cubase dar nu prea mai am memorie si vreau sa nu o ocup degeaba cubase cred ca este un program bun, dar umpic cam complicat acum am o intrebare, descarc cubase? sau imi recomandati alt program (cerinte: sa suporte amplificarea prin amplitube 2, sa pot pune ceva midi in spate) Edited July 30, 2009 by AlinMetallica
Silviu_i Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Poti incerca si alte programe gratuite ca si Audacity sau Cool Edit, in acestea lucrand mai simplu, dar programul postat de userul dass101 mi se pare mai practic , asta daca vrei sa faci o inregistrare a mai multor instrumente, voce, chitara, bass, tobe, etc.
gadjo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Poti cumpara Reaper... e ieftin si e serios. Sau poti folosi un demo pana una alta. Si sa fim cinstiti. Iei de unde poti ce poti pana una alta.
Guest chitaristul_innascut Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 si pana la urma l-ati ajutat cam putin pe copilu' asta... cubase e excelent pt inregitrari fa-ti loc prin pc ca merita sa-l iei. OFF: PS: pe mai tarziu ai grija cum te exprimi ca vezi ce repede se aprind baietii.
Guest AlinMetallica Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 imi pare rau sa va anunt ca acel kristal nu accpeta nici macar mp3... (mpeg) deci e cam nasol... adica ce fac pe el fac si pe guitar rig
FiveseveN Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 (edited) Ar trebui split-uita discutia despre piraterie&co. pt. ca-i importanta si-i pacat sa se piarda pe un thread anonim. Pe cei care considera ca nu-s juste preturile diverselor aplicatii ii invit sa-si scrie propriul DAW. PS: ce fac pe el fac si pe guitar rig O RLY? Faci mixaj si NLE in Guitar Rig? Alin, problema ta nu e soft-ul, dupa cum poti vedea optiuni ai destule. Problema e ca nu stii ce vrei si prin urmare n-ai cum sa stii sa ajungi acolo. Studiaza ce-i ala tracking intr-un "studio" digital, editarea si mixajul "in the box", ce e ala MP3 si pentru ce a fost dezvoltat s.a.m.d. Edited July 31, 2009 by FiveseveN
Recommended Posts