Killahead Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Dragilor, ieri am fost in Mannheim (100 km) la un MEGA concert, DEEP PURPLE & ALICE COOPER. A fost excelent, atmosfera incendiara, lumini, sunet, 15.000 de fani intr-o arena noua (sold-out – parca zicea cineva ca Rock-ul e mort… ), a fost de vis. Trupele au fost in mare forma, se vede de departe ce inseamna sa ai experienta si rutina… M-am gandit si la voi si v-am pregatit un clip cu secvente filmate de mine (cu aparatul foto – asa este permis, deci se poate posta!) Sper sa va placa! Daca doriti informatii (componenta, piese cantate, etc.), dati reply, raspund la FIECARE intrebare. one way ticket Alice_Cooper___Deep_Purple_LIVE_2006.wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 (edited) YEAAAAH!!! SHOOOOW!! Way to go!! Daca ajungi si pe la ceva Rammstein sa faci la fel !! P.S. Ai talent la lipit filme, arata super montajul asta Edited February 18, 2006 by Geiger Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Nu-mi place bill-ul. Trupele astea oricum generau public. Ar fi trebuit sa ia cu ei o trupa mai tinerica, ca s-o introduca publicului ...ah, in rest a fost super show, sunt sigur. Multumesc mult, Toni! Sper sa pot vedea asa ceva si pe 3 la U.D.O. :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted February 18, 2006 Author Share Posted February 18, 2006 Nu-mi place bill-ul. Trupele astea oricum generau public. Ar fi trebuit sa ia cu ei o trupa mai tinerica, ca s-o introduca publicului ...ah, in rest a fost super show, sunt sigur. Multumesc mult, Toni! Sper sa pot vedea asa ceva si pe 3 la U.D.O. :drool: Deh, stii cum e, money, money, money. Sunt constient, dar e frumos. La U.D.O. o sa fie periculos rau, eu il numesc pe Udo omul-coi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Despre concertul asta parca a vorbit si DMC.. a pus si niste poze. Cred ca a fost frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts