spirit Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Vreau sa imi cumpar o chitara noua. Bugetul e de 1300 RON. Pana acum mi se pare cea mai buna alegere asta --> LTD M100FM Inainte de a cumpara chitara mai vreu sa aud niste pareri despre ea. In special ma intereseaza gatul, imi place sa fie cat mai subtire. Accept si alte propuneri in gama asta de pret. Doar superstrat explorer si rhoads (nu neaparat jackson) ma intereseaza. Evident imi trebuie chitara pt metale grele Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 ai face o greseala foarte mare sa-ti o chitara cu agathis body. eu zic sa mai cauti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 In bugetul ala incearca sa probez si o chitara ibanez cu gat wizard II. Tot din categoria gat subtire uita-te si peste jackson. Cel mai bine e sa le probezi inainte de a lua decizia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursedone Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 agathis + Floyd licentiat + pret mare => naspa. incearca ceva de la Ibanez in aceeasi categorie de pret, sau mai pui 300 de ron si te pimp-uiesti cu asta http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=31537&st=60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caius Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 (edited) ha! ce tare ca si eu ma gandeam sa imi cumpar asta! De ce nu este bun agathis body (http://en.wikipedia.org/wiki/Agathis)? Edited July 26, 2009 by caius Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 "Agathis" e o specie de confiere din emisfera sudica. Seamana oarecum cu mahonul dar nu e tot aia. E folosit in general pentru chitarele ieftine. Nu e rau dar nici senzational nu e. Din motive necunoscute pe forum circula legenda ca ar fi ceva de care trebuie musai sa te feresti. Personal cred ca e o prostie sa pleci de la premisa asta si d-aia e bine sa pui mana pe chitara inainte de a te pronunta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
caius Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Nu pot pune mana pe chitara daca se comanda de pe internet. Dar ceva asemanator cu chitara asta exista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 (edited) Nici eu nu pot sa probez chitara. Din pacate nu sunt din bucuresti. Ibanez nu am vazut cu gat wizzard II pana in 13 mil. Despre chitarile Cort are cineva niste informatii? Nu prea am auzit despre ele, dar am gasit un site din ungaria unde este la 300 de euro un rr care imi pace foarte mult... --> Cort VX 2V Stiu ca si asta e din agathis dar am auzit si bune si rele despre lemnul asta, eu sincer nu cred ca e asa groaznic... Edited July 26, 2009 by spirit Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 agathisul e un fel de brad, fiind conifer, adica lemnul e moale. asta zic unii...sunt sigur ca gasesti ceva mai bun la pretul asta. si cum a mai zis cineva floyd-ul licentiat nu se merita, o sa-ti faca zile negre si o sa fi nevoit sa-l blochezi. mai bine iti iei o string thru body. in fine alegerea iti apartine. succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 (edited) Si ai ceva propunere? Edited July 26, 2009 by spirit Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadjo Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 http://www.triola.ro/index.php?pag=prod_se...=3&codp=166 http://www.triola.ro/index.php?pag=prod_se...=3&codp=172 poate asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimir Tepes Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Eu iti zic totusi sa mergi cu incredere pe asta Ibanez RGA32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spirit Posted July 27, 2009 Author Share Posted July 27, 2009 Am gasit un Ibanez rg320 second hand in apropiere. Ms pt sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted July 27, 2009 Share Posted July 27, 2009 Mai e varianta RG321MH care e o chitara foarte buna pentru pretul ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts