izua Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 (edited) ori nu inteleg eu ori chiar nu inteleg.. am scos intai amplitube uno, si dupa ce m-am uitat ceva timp la .dll-urile alea care nu pareau ca au de gand sa sa execute singure, am dat iar o vizita pe http://www.amplitube.com si m-am prins ca trebuie sa scot amplitube live. suna frumos, desi cam putine chestii mai tarziu m-am jucat cu nero wave editor si hooopaaa. a aparut la efecte directx amplitube. acum.. acolo are peste 60 de preseturi (ca eu nu-s in stare sa imi fac sa sune cum vreau) si vreau sa le folosesc pe alea. doar ca nero wave editor este postprocesor, si eu caut ceva sa sune real-time, cum e amplitube live.. adica, caut ceva care sa sune live cu pluginurile de amplitube.. do i make any sense? Edited February 18, 2006 by izua
izua Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 cu asta ma jucam de cate ori incerc sa incarc un dll, imi spune ca nu e o imagine valida.. :-s another question: de ce a inceput compu' sa se reseteze mai des asa.. brusc.. de cand folosesc chestiile astea pentru prelucrare de sunet?
Guest fluffyone Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 E de la tine. Eu folosesc chestii dastea de mult si nu mi s-a resetat singur compu de vreo juma de an.
izua Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 thought so.. dar tot nu inteleg cum sa folosesc amplitube realtime
ronniefrown Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 thought so.. dar tot nu inteleg cum sa folosesc amplitube realtime Sau folosesti Amplitube Live, dar are mai putine ampuri si efecte.
Guest spyked88 Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 another question: de ce a inceput compu' sa se reseteze mai des asa.. brusc.. de cand folosesc chestiile astea pentru prelucrare de sunet? ca fapt divers, acum vreo lună mi se întâmpla şi mie aceeaşi chestie. se reseta brusc doar când foloseam tracktion-ul şi alte programe un pic (doar un pic...) mai pretenţioase, aşa că ziceam că se supraîncălzeşte procesorul. şi în cel mai bun caz chestia asta e în cazul tău, aşa că vezi cum stai cu temperatura procesorului. mie peste ceva timp mi-a crăpat hard-ul, am avut un virus sau ceva de genul ăsta şi a trebuit să îl schimb fiindcă mi-a făcut cam varză hdd-ul.
izua Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 Sau folosesti Amplitube Live, dar are mai putine ampuri si efecte. yep, pe ăla îl folosesc, doar că are prea puţine chestii ca fapt divers, acum vreo lună mi se întâmpla şi mie aceeaşi chestie. se reseta brusc doar când foloseam tracktion-ul şi alte programe un pic (doar un pic...) mai pretenţioase, aşa că ziceam că se supraîncălzeşte procesorul. şi în cel mai bun caz chestia asta e în cazul tău, aşa că vezi cum stai cu temperatura procesorului. mie peste ceva timp mi-a crăpat hard-ul, am avut un virus sau ceva de genul ăsta şi a trebuit să îl schimb fiindcă mi-a făcut cam varză hdd-ul. am un amd de 800.. that sucks, right?
Marius T Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ce mai stiti de amplitube 2 ? cica ar trebui sa apara luna asta sau a aparut ?
Recommended Posts