Cosu Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Azi 8 martie City Fm are un program special . Toata ziua artisti pop-rock romani vor canta unplugged in direct la radio CityFM. Daca aveti radio puteti sa ascultati pe 106.2 iar daca aveti net puteti asculta live (eventual sa inregistrati ) pe www.cityfm.ro Programul dureaza la 10 la 20 Hai ma cu chitara aia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Ma bucur,Cosu,k ai anuntat k dak nu o faceai tu,o faceam eu.Am ciulit urechile la VDV si luna amara.Ce pot sa zik dekat fantastik.cel mai super cadou pe care l-am primit de 8 martie!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 eu am ramas extaziat cand i-am auzit pe Dan Iliescu si Artanu . A fost super misto. Luna Amara nu au cantat live, doar au inregistrat niste piese acustice ce au fost difuzate cu scuzele de rigoare. Vita de Vie intr-adevar au sunat super. Daca ciuleai urechile chiar de la inceput l-ai fi auzit pe Stefan Mardale de la Cri-Gri .Cantecele lui au niste versuri deosebite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 da,l-am ascultat pe stefan mardale si orikum a cantat misto!aaa,stiu,am uitat sa precizez k luna amara inregistrase cantecele,dar makar l-am auzit pe nick la telefon! imi pare rau k nu i-am prins pe vama veche!ce sa faci k scoala asta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 9, 2005 Author Share Posted March 9, 2005 as putea sa te ajut da-mi un PM in weekend si o sa ai vama veche Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rhcp_guitarist Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 AAAAAA.abia aku am vazut.multumesk mult cosu si o sa te contactez in week-end. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciprian_d Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Cosu...salve! re rog sa imi trimiti si mie unle melodii daca ai inregistrat..k deh..scoala...can't live with it, can't live without it !!! mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts