hangbad Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Salut,caut si eu o trupa care sa corespunda cu niste genuri muzicale cum ar fi alternativ sau undeva in zona(desi e imposibil sa gasesc exact ce vreau eu),si sa fie din bucuresti.Eu cant de peste 3 ani la bas si am ce scule imi trebuie si am si experienta de cantat in trupa. -contact la andreius_me , pe mess.
hangbad Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 Eram sigur ca n-o sa gasesc NIMIC dar am zis sa mai dau a 134-a sansa iuzãrilor de pe acest forum
un_om_de_cal Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 Vezi ca mai e un topic deschis chiar azi: Cautam Basist+vocal, proiect brit/alternative Bucuresti (nu am legatura cu asta, dar m-am gandit sa-ti spun in caz ca nu ai observat).
Guest username Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 ... topic deschis chiar de mine so, ai fi interesat?
hangbad Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 ... topic deschis chiar de mine so, ai fi interesat? Nu vreau sa par nesimtit dar nu pot sa cant asa ceva, si nu ma refer aici la faptul ca nu as fi capabil..... Chiar n-ai primit nici o oferta? Aceasta intrebare este "Capcana" pentru ca stii ca am primit o oferta de la trupa voodoo, pe care nu am putut s-o onorez din motive discutate deja. Bafta la cautare, sper sa gasiti ce cautati cat mai repede. Cat despre ce am zis eu legat de primit oferte, ma refeream la faptul ca nimeni nu canta ce caut eu chestii de genu pop-punk mai agresiv etc etc
Guest username Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Daca as fi stiut ca alternative sau prin zona inseamna chestii de genu pop-punk mai agresiv etc etc nu mi-as fi pierdut oricum vremea p'aici. Bafta la cautare!
hangbad Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Daca as fi stiut ca alternative sau prin zona inseamna chestii de genu pop-punk mai agresiv etc etc nu mi-as fi pierdut oricum vremea p'aici. Bafta la cautare! Si eu sunt de parere cu tine, imi pare rau ca mi-ai irosit timpul, bafta la cautare si tie
hangbad Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Astept in continuare oferte de orice fel... am renuntat la orice pretentie...
Guest Liviu Nicolae Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Salut,caut si eu o trupa care sa corespunda cu niste genuri muzicale cum ar fi alternativ sau undeva in zona(desi e imposibil sa gasesc exact ce vreau eu),si sa fie din bucuresti.Eu cant de peste 3 ani la bas si am ce scule imi trebuie si am si experienta de cantat in trupa. -contact la andreius_me , pe mess. Salut, Vreau cateva detalii: 1. Ce varsta ai; 2. In ce zona stai in Bucuresti; 3. Ce bass ai si ce statie (ce putere...); 4. Ce program ai in cursul saptamanii. Esti disponibil dupa ora 18.00 o zi pe saptamana... In weekend nu facem repetitii...
hangbad Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Salut,Vreau cateva detalii: 1. Ce varsta ai; 2. In ce zona stai in Bucuresti; 3. Ce bass ai si ce statie (ce putere...); 4. Ce program ai in cursul saptamanii. Esti disponibil dupa ora 18.00 o zi pe saptamana... In weekend nu facem repetitii... Salut, imi pare rau dar ce cantati voi nu reprezinta obiectul meu de interes, bafta in continuare
hangbad Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 (edited) Up Up, timp este asa ca astept oferte, nu caut metale sau blues, cel mai general caut alternativ Edited December 29, 2009 by hangbad
Guest palexei Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 salut tiam dat add pe mess.....al meu e aliosha88 hai sa vorbim eu sunt chitarist,,,,poate gasim ceva in comun!!!!!bafta
hangbad Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Up, ce sa zic....inca astept, dar nu stau in drum de asta
Numby Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Hei dude, daca crezi ca esti o persoana relativ okey Eu si cu un prieten de-al meu avem un proiect alternative, deja avem 5-6 piese in lucru dar basistu nostru nu e chiar cel mai productiv dude ever. ti-am dat add pe mess daca vrei mai vb acolo
Recommended Posts