lukeblue Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 (edited) Atasez si eu o varianta a piesei Whitesnake ....no guitars for me this time ...oh btw....e trasa cu microfon de casca ....scuzati calitatea lukeblue_is_this_love_voce.mp3 Edited February 17, 2006 by lukeblue
Guest spyked88 Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 (edited) ... uite de unde răsare vocalistul . ce să spun, felicitările mele, e o surpriză plăcută să te aud dând cu vocea, şi încă foarte bine. sper să mai pui şi melodii cântate vocal... Edited February 17, 2006 by spyked88
Guest Sheriff Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Whoa! Dai bine si cu vocea mosule, felicitari
Guest RipperC Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Atasez si eu o varianta a piesei Whitesnake ....no guitars for me this time ...oh btw....e trasa cu microfon de casca ....scuzati calitatea omule, daca tu esti cel care canta, atunci . esti super tare. Poate esti destul de dragutz sa-mi dai si mie negativul. :P1
Gix Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Foarte frumos. Măi omule, pai tu eşti trupă de unu' singur
Guest lautaru' Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ... uite de unde răsare vocalistul . ce să spun, felicitările mele, e o surpriză plăcută să te aud dând cu vocea, şi încă foarte bine. sper să mai pui şi melodii cântate vocal... felicitari si din partea mea ! daca o sa treceti pe la Caciulata este acolo o trupa DAVOS07, chitaristul de acolo are 95% timbrul vocal ca al lui si eram gata sa jur ca el este in intregistrarea de aici, dar m-am uitat la date personale si am vazut data de nastere si cel de acolo este mult mai in virsta. oricum felicitari se aude foarte binewww.contesti.ro
lukeblue Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 wow....thanx everyone O sa mai pun piese cu vocea...in limita stocului de BT
Recommended Posts