Guest RGC Bot Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Autor: s0rin (B7) Am (E)pneumonie, (A7)Doctorul mi-a zis că(E) n-am...(E) Am(A7) pneumonie, (A7) Doctorul mi-a zis că(E) n-am...(E) Dar s-a(B7) uitat la mine (A7) Cam cum te uiţi tu pe (E)geam, De un' să ştie De pneumonie? Am vorbit cu-o soră, Mi-a zis: "Nu ştiu ce să-ţi zic!" Am vorbit cu-o soră, Mi-a zis :"Nu ştiu ce să-ţi zic! Pentru pojar eşti cam mare, Pentru pneumonie eşti mic, Şi ce-ţi trebuie ţie Pneumonie?" Miliţianul din colţ M-a privit cam încurcat... Miliţianul din colţ M-a privit cam încurcat: Nu era sigur dacă Trebuie sau nu să fiu arestat. "Pentru pneumonie Se dă puşcărie?" M-a-ntrebat. Am citit într-o carte Despre "cum să ne-ngrijim" Am citit într-o carte Despre "cum să ne-ngrijim" Că pneumonia Făcea ravagii în celălalt regim: Din trei în trei sicrie, O pneumonie! Tare, tare mi-e frică, Deşi-am păşit într-un nou cincinal, Tare, tare mi-e frică, Deşi-am păşit într-un nou cincinal, Din vechiul regim să nu fi rămas urme Nelichidate total Şi-n special mi-e mie De pneumonie! |---------------------2-2--- |---------------------0-0--- |--4-3-2-1----------2-2--- |---------------------1-1--- |--5-4-3-2---0-1-2-2-2--- |-----------4---------------
Guest levelx Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Am pneumonie e in Sol... progresia e: G - C7 - G - C7 - D7 - turnaround. Saptamana asta o transcriu si postez tab. Autor: s0rin (B7) Am (E)pneumonie, (A7)Doctorul mi-a zis cã(E) n-am...(E) Am(A7) pneumonie, (A7) Doctorul mi-a zis cã(E) n-am...(E) Dar s-a(B7) uitat la mine (A7) Cam cum te uiți tu pe (E)geam, De un' sã ºtie De pneumonie? Am vorbit cu-o sorã, Mi-a zis: "Nu ºtiu ce sã-ți zic!" Am vorbit cu-o sorã, Mi-a zis :"Nu ºtiu ce sã-ți zic! Pentru pojar eºti cam mare, Pentru pneumonie eºti mic, ªi ce-ți trebuie ție Pneumonie?" Milițianul din colț M-a privit cam încurcat... Milițianul din colț M-a privit cam încurcat: Nu era sigur dacã Trebuie sau nu sã fiu arestat. "Pentru pneumonie Se dã puºcãrie?" M-a-ntrebat. Am citit într-o carte Despre "cum sã ne-ngrijim" Am citit într-o carte Despre "cum sã ne-ngrijim" Cã pneumonia Fãcea ravagii în celãlalt regim: Din trei în trei sicrie, O pneumonie! Tare, tare mi-e fricã, Deºi-am pãºit într-un nou cincinal, Tare, tare mi-e fricã, Deºi-am pãºit într-un nou cincinal, Din vechiul regim sã nu fi rãmas urme Nelichidate total ªi-n special mi-e mie De pneumonie! |---------------------2-2--- |---------------------0-0--- |--4-3-2-1----------2-2--- |---------------------1-1--- |--5-4-3-2---0-1-2-2-2--- |-----------4---------------
tsamitros1 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Am pneumonie e in Sol... progresia e: G - C7 - G - C7 - D7 - turnaround. Saptamana asta o transcriu si postez tab. A trecut saptamana.. 3
Recommended Posts