Adi M Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Salut! Imi puteti recomanda, va rog, vreun material de studiu pentru chitara cu particularitati si lectii de jazz si blues? Stiu ca Internetul e plin de asa ceva, insa nu as vrea ceva gen youtube sau lectii online, as prefera ceva ce pot descarca si studia offline, poate chiar o carte in format fizic. Multumesc.
Guest JeeFo Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Salut! Imi puteti recomanda, va rog, vreun material de studiu pentru chitara cu particularitati si lectii de jazz si blues? Stiu ca Internetul e plin de asa ceva, insa nu as vrea ceva gen youtube sau lectii online, as prefera ceva ce pot descarca si studia offline, poate chiar o carte in format fizic. Multumesc. mai bine iti cauti un profesor
archDude Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 mai bine iti cauti un profesor Mai bine cauti pe internet . Youtubeul e plin de lectii blues. Daca vrei jazz, profesor tata. Plus, bluesul se invata nu se studiaza .
guitar88 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Salut! Imi puteti recomanda, va rog, vreun material de studiu pentru chitara cu particularitati si lectii de jazz si blues? Stiu ca Internetul e plin de asa ceva, insa nu as vrea ceva gen youtube sau lectii online, as prefera ceva ce pot descarca si studia offline, poate chiar o carte in format fizic. Multumesc. Robben Ford are carti/metode video si pt. ritm si pt. solo.
Adi M Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 OK, multumesc. Intre timp am facut rost de niste carti si lectii video.
hades Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 spune-ne si noua ce ai gasit si daca esti multumit de materiale.
walk_the_faded_line Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Daca are cineva diferite lickuri blues,boogie'uri si alte chestii inrudite il rog sa posteze. http://www.dolphinstreet.com/guitar_video_...s/lesson-61.php Uite o lectie utila pentru cei care vor sa invete. Are la related o groaza de lickuri utile. Sper sa va fie de folos.
Adi M Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 spune-ne si noua ce ai gasit si daca esti multumit de materiale. Am descarcat lectiile video specifice din capitolul L&M Guitar (Learn and Master) (torrents ) si am mai gasit niste carti aici : rockprovider.blogspot.com . Sunt foarte multumit, mai ales de partea de blues.
simionescu Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Marius Popp - orice manual sau colectie de partituri. Best choice.
Recommended Posts