Mosh Craciun Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 (edited) cautand prin niste cd-uri mai vechi am gasit ceva piese facute acum mult timp ) din pacate la piesa cameleon s-au decalat trackurile ..nush de ce ,dar dau vina pe placa de sunet ca era on-board... o sa revin si cu alte piese dar is wma..si nu playeru de-aici nu recunoaste wma-urile.. si scuze pt solo de la sf.. cameleon_MP3_master.mp3 Edited June 21, 2009 by Mosh Craciun
CiocanelBloodyCIocanel Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 misto arhiva ai bre frumoasa curatenie de vara
Mosh Craciun Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 misto arhiva ai bre frumoasa curatenie de vara ms
carnigetot Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 dragutz... trompeta si restu is facute cu sintetizator sau? oricum interesanta ideea si solou ii interesant... asa modal imi suna:P faina treaba
Mosh Craciun Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 numai tobele si basu is facute pe clapa
Adi91 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Foarte fain La trompeta e tot prietenul ala al tau, de care ziceai pe alt topic? Daca da, tot respectul. Si chitara suna fain, da' trompeta fura showul
Mosh Craciun Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Vrei sa zici ca tu ai facut piesa adik compus? nu eu am compus-o Foarte fain La trompeta e tot prietenul ala al tau, de care ziceai pe alt topic? Daca da, tot respectul. Si chitara suna fain, da' trompeta fura showul dap.ii acelasi trompetist
vladalex Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 foarte misto:D imi place foarte mult piesa asta,am si eu o varianta facuta de mine super!bravo!
Recommended Posts