alex910826 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Salut! Ma intereseaza tehnica de slap & pop (specific bass-ului, dar aplicata pe chitara). Nu stiu daca s-a mai vorbit despre asta. Pe net nu prea gasesc tutoriale asa ca dak gasiti voi sau daca cantati sa imi ziceti si mie cum faceti. Eventual niste artisti specializati pe asa ceva. Mai incerc cate ceva dar nu imi prea iese. Repet: Pentru Chitara(electrica, chiar si acustica) Noroc!!!!!
Trigger Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Cauta Jean Marc Belkadi - Slap and Pop Techniques For Guitar.
alex910826 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 thx guy's nu stiu dak s-a mai discutat asta, dar ma intereseaza niste postere cu.........chitaristi , desigur stiti cumva unde as putea gasi ? ------------------------------- pt. inspiratie
George M. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 thx guy's nu stiu dak s-a mai discutat asta, dar ma intereseaza niste postere cu.........chitaristi , desigur stiti cumva unde as putea gasi ? ------------------------------- pt. inspiratie normal ca stim, pe google
Recommended Posts