prowler Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 deci, as putea folosi vampu, cu toate efectele/cabsimurile dezactivate, doar ca sa match-uiasca impedantele, ca un DI box? mi s-ar parea normal sa pot, din moment ce una din utilizarile vampului e sa simuleze un amp pt inregistrari sau trimis in PA. deci as putea, de ex, sa trec chitara prin vamp, s-o bag in calc si sa folosesc simulari software, nu?
dass101 Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 In manual ce zice? Ai vreo optiune la preamp de "bypass" ?
prowler Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 lol daca as avea v-amp cred ca puteam sa-mi raspund si singur la intrebare deocamdata eram doar curios. mi s-ar parea normal sa poti bypass-ui/dezactiva orice, nu?
George Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Da, poti. Ai bypass la pre, iar efectele le dai la 0
prowler Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 inca o chestie.... calitatea sunetului cum e, comparat cu un DI box special? faza e ca as vrea si un vamp si un di, si ma gandeam sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura...dar nu prea vreau sa sacrific din calitatea sunetului (care oricum la behringer e... ) alte recomandari pt unitati DI, in afara de behringer? a experimentat cineva cu diferite setup-uri? thx
Recommended Posts