prowler Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 deci, as putea folosi vampu, cu toate efectele/cabsimurile dezactivate, doar ca sa match-uiasca impedantele, ca un DI box? mi s-ar parea normal sa pot, din moment ce una din utilizarile vampului e sa simuleze un amp pt inregistrari sau trimis in PA. deci as putea, de ex, sa trec chitara prin vamp, s-o bag in calc si sa folosesc simulari software, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dass101 Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 In manual ce zice? Ai vreo optiune la preamp de "bypass" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 lol daca as avea v-amp cred ca puteam sa-mi raspund si singur la intrebare deocamdata eram doar curios. mi s-ar parea normal sa poti bypass-ui/dezactiva orice, nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Da, poti. Ai bypass la pre, iar efectele le dai la 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 okeydoke, merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
prowler Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 inca o chestie.... calitatea sunetului cum e, comparat cu un DI box special? faza e ca as vrea si un vamp si un di, si ma gandeam sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura...dar nu prea vreau sa sacrific din calitatea sunetului (care oricum la behringer e... ) alte recomandari pt unitati DI, in afara de behringer? a experimentat cineva cu diferite setup-uri? thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts