Guest Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Am cautat pe forum o lista de genu si nu am gasit, asa ca propun sa o facem: Sau daca exista va rog sa ma directionati si pe mine spre ea Hit the roud jack - Ray Charles Ozzy Osbourne Crazy Train The Who - My Generation Deep Purple - Smoke On The Water The Doors - Light my fire Jimi Hendrix - Hey Joe Eric Clapton - Wonderful Tonigh (mai rar) AEROSMITH - WALK THIS WAY Ozzy Osbourne - Crazy Train Steppenwolf - Born To Be Wild Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama Animals - House of the Rising Sun Santana - Put Your Lights On BLACK SABBATH - N.I.B. OSCAR BENTON - BENSONHURST BLUES Stevie Ray Vaughan - The Sky Is Crying Lynyrd Skynyrd - Freebird ACDC - T.N.T. METALLICA - NOTHING ELSE METTERS The Rolling Stones - You Can't Always Get What You Want VAN HALEN - WHY CAN'T THIS BE LOVE VAN HALEN - Jump Queen - Crazy Little Thing Called Love Pink Floyd - Wish You Were Here Cam atat imi vin in cap acu... dar va rog completati/comentati :)
CiocanelBloodyCIocanel Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 (edited) ce ai enumerat tu acolo sunt exact piesele care ma enerveaza cel mai mult cand sunt jamuri... TOATA lumea le canta... off... daca-i jam... de ce mai cantam piesele altora... si daca indraznesti sa le mai... spice up... le mai bagi niste acorduri mai fancy sau bagi opusul tonului chitarei (distors/clean)... iti sar si aia in cap ca ei nu stiu ce acorduri faci tu acolo, si ca nu se canta asa bluesu... si ca nu e melodia "Asa".... cel mai rar din lista ta e freebird.. care pt mine inseamna foarte mult, alaturi de "machine gun" si mai restul hendrix-urilor... si nu-mi place sa le aud mascrate sau se le masacrez... desi, din pacate mai cant hey joe, si little wing ca poate se plictiseste hendrix stand in aceeasi pozitie in mormant, . si wish you were here il cant cand vrea cineva sa cante la voce, si de obicei nu stiu nimic din ce stie lumea la voce dar ma feresc de ele de obicei si desigur... CEL MAI ABUZAT este nothing else matters care deja devine stresant... pe toti ii auzi incepand cantecul... nu e mai frumos sa faci niste progresii acolo, in functie de cat de tare se pricepe fiecare, si preferinte... ? ca e concert al unei trupe si trebuie neaparat sa fie si publicul implicat... e oarecum altceva... dar cantam pt noi sau suntem dj/lautari sa cantam ce vrea publicul? Edited May 22, 2009 by CiocanelBloodyCIocanel
maur Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 (edited) poate se referea la ibanez jem ) si ca sa fiu on topic: I VI II V... Edited May 23, 2009 by maur
ivan ivanovici Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 poate se referea la ibanez jem ) si ca sa fiu on topic: I VI II V... asa m-am gandit si eu can am vazut titlul... comedie!
Metabog Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Comfortably Numb, solo-ul final se poate extinde ore si ore.
Fictum Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face e simpatica si merge de un Jem
Recommended Posts