Guest V-A-G Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 salut vreau sa aflu parerea voastra despre finalisti guitar idol,presonal imi place cel mai mult muris varajic din bosnia,mi-se pare o melodie foarte buna http://www.guitaridol.tv/online_final/entry/final_dance Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zzz Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Muris este FOARTE bun, si intr-adevar melodia de anul acesta are ceva special...insa preferata mea estea cea a lui Danielle Gottardo-Cardiology Link to comment Share on other sites More sharing options...
finics Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Muris este FOARTE bun, si intr-adevar melodia de anul acesta are ceva special...insa preferata mea estea cea a lui Danielle Gottardo-Cardiology Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V-A-G Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 si aceea mi-se pare o melodie foarte buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killahead Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Sincer, nu am urmarit concursul, dar piesa asta e foarte buna, mai ales ca in Banat ne intalnim des cu temele muzicale balcanice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi91 Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 Interesanta piesa lui Muris, dar cel mai mult imi place piesa lu Jack Thammarat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 (edited) Sincer, nu am urmarit concursul, dar piesa asta e foarte buna, mai ales ca in Banat ne intalnim des cu temele muzicale balcanice. Da , este un mare handicap ptr cei care nu au auzit mai nimic din chitaristi din fosta yugoslavia. Am tot pus link-uri dar banuiesc ca sunt prea greu de inteles ptr cei ce nu au auzit doar un singur fel de muzica. Smak si Leb I Sol doua trupe cu chitaristi de nivel super mondial inca din '70 si mai sunt si altii.Au de la cine invata tineri . Plus ca in yugoslavia nu era sabotata miscarea de muzica rock in consecinta exista nenumarte albume cu muzica foarte buna si originala .Sunt cei mai tari din europa.Nu trebuie sa imite pe nimeni canta ca ei si este super OK si original ce chitaristi din vest numai vizeaza sa poata candva. In yugoslavia exista un festival anual de muzica "Gitarijada" cu incepere din anul 1966 !! http://www.gitarijada.org/index.php?option...8&Itemid=33 au ceva trecut in muzica . Radomir Mihailoviæ Toèak chitaristul cu trupa sa SMAK AMAZING GUITARIST-VLATKO STEFANOVSKI!!! de la Leb i Sol cine vrea sa asculte s caute pe intermet , din pacate nu au toate piesele pe youtube .Pe youtube sunt cele mai populare care sunt prelucrari din folclor ,piesele mai progrock nu am prea gasit. Edited May 21, 2009 by karpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V-A-G Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 inca ceva....pt mine melodia lui muris mi-se pare speciala si prin faptul ca mie transmite si un fel de bucurie(nu stiu daca ma exprim corect) dar in acelasi timp si suferinta pe care au indurat-o poparele yugoslave....asta imi transmite mie ritmul ala balcanic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted May 22, 2009 Share Posted May 22, 2009 1.Muris ( chiar e extraordinar , a reusit sa aduca un suflu nou si f fain ) 2.Daniele Gotardo ( imi place sound-ul foarte mult , si greutatea piesei ) 3.Ozelinho ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Muris Varajic, are si feeling si viteza La Daniele Gotardo imi place tappingul Link to comment Share on other sites More sharing options...
maur Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 (edited) 1.Give me the Groove - Damjan Pejcinosky 2.Cardiology - Daniele Gottardo (de care am ramas placut impresionat pe "uitub"...) 3.Final Dance - Muris Varajic ps: la Gottardo imi place mult eleganta cu care canta Edited May 28, 2009 by maur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts