dreamcatcher Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Intrebare: Ce combo meserias poti sa iti iei din Romania de pana intr-o mie de euro?
overdrive Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Sau cu OVERDRIVE... Rog adminul sa stearga daca sint off topic.
cearny Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Koch Studiotone. Contacteaza-ma te rog pe email la cearny@cearny.ro
dass101 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 M-am uitat si eu acum un pic pe manualul de la Koch. Mi se pare foarte versatil ca features, dar nu stiu cit e de versatil ca si posibilitati de sounduri. In special faptul ca nu are drive pt canalul de clean si pt ca are eq comun. In rest, am auzit amplificatoarele Koch la o cintare HB si am fost foarte impresionat de cum suna, mai ales pt heavy mai dur cum cinta Cearny si Adi. Si in afara de asta au o reputatie foarte buna, de amplificatoare mai spre Hi End, in gama Rivera, Engl, etc. Fata de Marshall, Peavey si ce se mai gaseste pe la noi probabil ca e mult mai bun. Nu stiu cit costa insa
Recommended Posts