Guest Sylviu Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 io zic k baietii astia de la slipknot au scule de scule pacat k nu stiu sa le foloseasca .. kitaristu are un ibanez cu 7 corzi park super tare kitara.. da la ce canta el ii ajungea orice kitara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 nici un chitarist de la slipknot nu are chitara cu 7 corzi, mai documenteaza-te inainte sa vorbesti aberatii. daca tie nu iti place slipknot, nu inseamna ca oamenii nu stiu sa cante. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 (edited) eu stiu k avea un inbez cu 7 corzi.. nush dak mai canta cu el da stiu sigur k in trecut avea.. poate ma insel eu.. anyway.. Edited March 12, 2006 by Sylviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Eu zic sa te documentezi inainte sa faci afirmatii hazardate. Mick thompson aka #7 a cantat pe un BCrich warlock. Apoi s-a suparat si a trecut la ibanez. Ce e ciudat la modelul lui de ibanez e ca e singurlul ce se vinde stock cu doze EMG. http://www.ibanez.com/guitars/series.asp?s=mtm&l=e Daca n-ar scrie seven pe grif ar fi chiar o chitara misto. Dupa cum vezi are 6 corzi. Prin 2002 BCRich au scos o serie de warlockuri Mick Thompson signature denumite "M7". 7 vine de la pseudonimul tipului si nu de la nr de corzi. Chitara costa undeva pe la 350-400$ fiind vorba mai mult de o chestie pentru fani decat o chitara adevarata. In afara de un binding alb si de un Inlay la fretul 12 pe care scria "HATE" nu prezenta nimic special fata de un BCrich bronze. Chitara venea intr-un pack cu husa , pene si poster cu susnumitul. Deci e clar. Jim Root e endorser Fender si are un fetis cu telecastere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 te inseli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 ok.. my bad.. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest geo Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 mai nou am citit k cei doi chitaristi au trecut la ampuri Krank Revolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 unde? da si tu un link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest telecaster_addicted Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 (edited) sincer, la inceput cand ascultam slipknot chiar ma enervau; aveau o imagine suparata si cand il auzeam pe nea taylor cu vocea aia mai mult decat normala...ma ofticam, zic ete frate cum au imbinat astia capra cu varza da de la subliminal verses mi-am cam schimbat parerea, pt ca am dat peste niste concerte peste una peste alta si m-am trezit ca i-am descoperit mai bine si chiar imi plac; ca scule chiar nu au cine stie ce, si chiar stiu ce sa faca cu ele(lasati cacofonia in seama Pruteanului ) pt ca o formatie e evaluata dupa sunetul "total" nu dupa indemanarea fiecarui membru; PS 1: dealtfel care e ocupatia lui Clown ? (va spun tot eu, statu in patru labe si datu cu bata de baseball in butoiu de bere) PS 2: butoiu o fi plin ? Edited March 17, 2006 by telecaster_addicted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Si ce legatura are comentariul tau cu sectiunea "Despre echipament" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest telecaster_addicted Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 (edited) PS 3: zi si tu bensoane cine mai are o prezenta scenica mai tare ca mick ? Si ce legatura are comentariul tau cu sectiunea "Despre echipament" ? pai...era inclus in ansamblu se refrea la sunetul lor postul meu? acu tre sa zic de fiecare piesa in parte ?(piesa hardware) Edited March 17, 2006 by telecaster_addicted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_Strat69 Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 PS 3: zi si tu bensoane cine mai are o prezenta scenica mai tare ca mick ? pai...era inclus in ansamblu se refrea la sunetul lor postul meu? acu tre sa zic de fiecare piesa in parte ?(piesa hardware) Numa la prima gandire : Angus Young. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest telecaster_addicted Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 deah...ma rog, nu exista termen de comparatie intre ei;e ca si cum ai compara capsuna cu pixul ma refeream la cineva din aceeasi "linie" si apropo de scule, am vazut ca nu prea apreciaza boss mai mult digitech; io ma asteptam sa fie sertaru nu plin de boss da macar asa...sa ne faca sa ne simtim si noi bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts