Guest szekely Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 A 3a melodie e preferata mea !! un ton superb la solo !! chitara si vocea se inteleg perfect mi se pare pe departe cea mai buna dintre cele 3 !!! prima melodie are potential ! adica poate sa fie si mai bine .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 10, 2009 Author Share Posted August 10, 2009 total de acord si cu tine:)e prima piesa trasa:)si sa speram ca o putem face mai buna.ma bucur ca-ti place piesa "asta e"...e si preferata mea. toate cele bune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bee Posted August 11, 2009 Share Posted August 11, 2009 nu stiam sigur la ce anume feedback. piesele sunt f bune, "asta e" a mers mai bine in ultima vreme in playlistul meu.faceti treaba buna.mai asteptam noutati. numai bine.servus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted August 11, 2009 Author Share Posted August 11, 2009 merci mult:)ma bucur ca o asculti sau le asculti:)in maxim o luna o sa mai tragem o piesa:) pana atunci ...ascultare placuta si numai bine.Respectele mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
walk_the_faded_line Posted August 12, 2009 Share Posted August 12, 2009 Foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted October 24, 2009 Author Share Posted October 24, 2009 am zis ca mai tragem o piesa intr-o luna insa mai dureaza putin:)curand o sa avem ocazia sa tragem mai multe piese...insa mai lucram putin la ele:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riccardo Posted October 25, 2009 Share Posted October 25, 2009 O sa las si eu o parere de noob, daca nu va deranjeaza Prima piesa - chiar daca tonul pianului nu e prea grozav si e cam repetitiv, mi-a placut cum ati imbinat chitara cu pianul si per total mi-a placut A doua piesa - foarte reusita partea de pian, desi cam mult pentru gustul meu. Solo-ul reusit, un ton foarte placut A trea piesa - probabil ceea mai reusita, mi-a placut cel mai mult interpretarea vocalui vostru in aceasta piesa si sincronizarea tuturor instrumentelor a fost mirifica . Dar mai ales tu dani ai avut ceea mai buna interpretarea aici. Concluzia: cand vine urmatoarea piesa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted October 25, 2009 Author Share Posted October 25, 2009 merci mult riccardo:) nu stiu exact cand...dar cu sigurantza o luam de la capat(adica o sa tragem din nou inclusiv aceste trei piese). Preconizam ca pana in primavara, vara sa fie gata albumul si sa-l putem lansa pe ici pe colo:)restul pieselor sunt in mare gata...trebuiesc finisate bine bine:) numai bine...Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts