Guest szekely Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 A 3a melodie e preferata mea !! un ton superb la solo !! chitara si vocea se inteleg perfect mi se pare pe departe cea mai buna dintre cele 3 !!! prima melodie are potential ! adica poate sa fie si mai bine ....
dani Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 total de acord si cu tine:)e prima piesa trasa:)si sa speram ca o putem face mai buna.ma bucur ca-ti place piesa "asta e"...e si preferata mea. toate cele bune
Guest bee Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 nu stiam sigur la ce anume feedback. piesele sunt f bune, "asta e" a mers mai bine in ultima vreme in playlistul meu.faceti treaba buna.mai asteptam noutati. numai bine.servus
dani Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 merci mult:)ma bucur ca o asculti sau le asculti:)in maxim o luna o sa mai tragem o piesa:) pana atunci ...ascultare placuta si numai bine.Respectele mele
dani Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 am zis ca mai tragem o piesa intr-o luna insa mai dureaza putin:)curand o sa avem ocazia sa tragem mai multe piese...insa mai lucram putin la ele:P
Riccardo Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 O sa las si eu o parere de noob, daca nu va deranjeaza Prima piesa - chiar daca tonul pianului nu e prea grozav si e cam repetitiv, mi-a placut cum ati imbinat chitara cu pianul si per total mi-a placut A doua piesa - foarte reusita partea de pian, desi cam mult pentru gustul meu. Solo-ul reusit, un ton foarte placut A trea piesa - probabil ceea mai reusita, mi-a placut cel mai mult interpretarea vocalui vostru in aceasta piesa si sincronizarea tuturor instrumentelor a fost mirifica . Dar mai ales tu dani ai avut ceea mai buna interpretarea aici. Concluzia: cand vine urmatoarea piesa ?
dani Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 merci mult riccardo:) nu stiu exact cand...dar cu sigurantza o luam de la capat(adica o sa tragem din nou inclusiv aceste trei piese). Preconizam ca pana in primavara, vara sa fie gata albumul si sa-l putem lansa pe ici pe colo:)restul pieselor sunt in mare gata...trebuiesc finisate bine bine:) numai bine...Dani
Recommended Posts