@FloRin Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Daca n-aveti ce face sambata - 23 mai ... Veniti in Pijama in Coyote Cafe ... Sper sa fie multe ... gagici in pijamale si sa avem de ce face multe poze .
DraculVaDomni Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Nu sunt eu din Bucuresti...ca de eram...eram primul acolo
Mosh Craciun Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Bassmann™ said: si daca dorm nud sau cel mult in slip ? numa sa nu fi singuru
@FloRin Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 e o idee si cu nudurile ... poate se lasa cu un striptease ) (sapt trecuta a fost ceva ceva ) )
Cursedone Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 @FloRin said: e o idee si cu nudurile ... poate se lasa cu un striptease ) (sapt trecuta a fost ceva ceva ) ) a mai fost si nu stiam???? :)
@FloRin Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Pentru cine e interesat, sambata 23 mai - pijama party - intrarea este 15 lei. Se pot castiga invitatii in emisiunea "Danutz SRL" duminica 17 mai. Toate bune
@FloRin Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 (edited) Am doar cateva de anu trecut .. de la TVR ... tot petrecere in Pijama .. anu asta o sa fie mai bine ) Edited May 13, 2009 by @FloRin
DraculVaDomni Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 @FloRin said: e o idee si cu nudurile ... poate se lasa cu un striptease ) (sapt trecuta a fost ceva ceva ) ) Damn...chiar trebuie sa trec prin bucuresti neaparat
@FloRin Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Pentru cine n-a fost ... Am 2 linkuri in care puteti vedea care a fost atmosfera pe-acolo. http://www.youtube.com/fristei (pe canal aici gasiti multe filmari de la cantare) sau cateva poze http://www.marfar.ro/galerie Toate bune ! P.S. Prin Iulie, petrecere in costume de baie (sau fara)
Recommended Posts