Guest PhenomenOn Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Centrul Cultural "Mihai Eminescu" organizeaza in ziua de 7 mai 2009, de la ora 20:00, un concert extraordinar sustinut de formatia PHOENIX. Invitat special in concert va fi Moni Bordeianu, iar in deschidere va evolua formatia PhenomenOn. Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul "Mihai Eminescu" din Parcul National, Bd. Basarabia (fostul Teatru de Vara 23 August). Pretul biletului este de 55 de lei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 hm.. bilete doar pentru voi nu aveti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) hm.. bilete doar pentru voi nu aveti? nu inteleg intrebarea, daca te referi la invitatie, da.... Edited April 27, 2009 by PhenomenOn Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 Centrul Cultural "Mihai Eminescu" organizeaza in ziua de 7 mai 2009, de la ora 20:00, un concert extraordinar sustinut de formatia PHOENIX. Invitat special in concert va fi Moni Bordeianu, iar in deschidere va evolua formatia PhenomenOn. Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul "Mihai Eminescu" din Parcul National, Bd. Basarabia (fostul Teatru de Vara 23 August). Pretul biletului este de 55 de lei. Frumos , tineti-o tot asa.Mult succes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 (edited) Cred ca a vrut sa intrebe daca nu exista bilete mai ieftine daca vrea sa va vada doar pe voi [e si asta un soi de compliment, nu? ]. Oricum felicitari si multa bafta. Edited April 27, 2009 by razvanciub8a Link to comment Share on other sites More sharing options...
onrewind Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 cum spunea razvan.. da.. era un soi de compliment.. vreau de ceva vreme sa va vad, dar am tot ratat ocaziile ceea ce vroiam sa spun e ca as vrea un concert al vostru. felicitari, deschiderea pentru phoenix inseamna ceva. din pacate ei nu sunt tocmai genul meu muzical, dar poate voi face un mic efort Link to comment Share on other sites More sharing options...
tatal Posted April 27, 2009 Share Posted April 27, 2009 cum spunea razvan.. da.. era un soi de compliment.. vreau de ceva vreme sa va vad, dar am tot ratat ocaziile ceea ce vroiam sa spun e ca as vrea un concert al vostru. felicitari, deschiderea pentru phoenix inseamna ceva. din pacate ei nu sunt tocmai genul meu muzical, dar poate voi face un mic efort Pretul biletului este de 60 RON in pret este inclus un CD audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Frumos , tineti-o tot asa.Mult succes. Multumim cum spunea razvan.. da.. era un soi de compliment.. vreau de ceva vreme sa va vad, dar am tot ratat ocaziile ceea ce vroiam sa spun e ca as vrea un concert al vostru. felicitari, deschiderea pentru phoenix inseamna ceva. din pacate ei nu sunt tocmai genul meu muzical, dar poate voi face un mic efort A, multumesc, nu ma asteptam ... Nu cred ca se poate asa ceva, oricum o sa ma interesez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Corraxe Posted April 28, 2009 Share Posted April 28, 2009 Ce pot sa spun mai mult decat Rock'n'Roll Bravo Andrei!!!! ne vedem maine la 17.15!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted April 29, 2009 Share Posted April 29, 2009 Ce pot sa spun mai mult decat Rock'n'RollBravo Andrei!!!! ne vedem maine la 17.15!!!!! multumesc, asa e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 azi la ora 17:15(cam asa nu sunt sigur) la Tonomatul Dp2 la Tvr2 vom aparea si noi si Phoenix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 http://www.jurnalul.ro/stire-muzica/recita...nix-506410.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts