sterush Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 cine are fur elise partituri pentru chitara...chitara clasica. eu am ceva partituri dar sunt pentru pian fur_elise.pdf
maur Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 cine are fur elise partituri pentru chitara...chitara clasica.eu am ceva partituri dar sunt pentru pian
sterush Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 e vreun site unde se pot gasi asemenea partituri?
Morgred Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 dao in colo de treabama om... asta nui treaba... cum sa ceri tabulaturi pt chitara clasica? adica hai ca daca era la viteaza mirabolanta cu n note pe secunda si era lunga cat o zi de post intelegeam. da pt o piesa asa simpla tab... :| miar fi rusine
maur Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 e vreun site unde se pot gasi asemenea partituri? varu gogu...(google) dao in colo de treabama om... asta nui treaba... cum sa ceri tabulaturi pt chitara clasica? adica hai ca daca era la viteaza mirabolanta cu n note pe secunda si era lunga cat o zi de post intelegeam. da pt o piesa asa simpla tab... :| miar fi rusine easy man....sunt si incepatori printre noi:) "live and let live" 1
SolDiez Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Fur Elise simpla? Think again. Mai ales la chitara, necesita destul studiu cantata integral + basi. 1
Morgred Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 da linia melodica ii foarte simpla pt ca is multe arpegii, totul suna cum ar trebui sa sune.
GrP Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 dao in colo de treabama om... asta nui treaba... cum sa ceri tabulaturi pt chitara clasica? adica hai ca daca era la viteaza mirabolanta cu n note pe secunda si era lunga cat o zi de post intelegeam. da pt o piesa asa simpla tab... :| miar fi rusine In guitar pro ai posibilitatea sa vezi si sub forma de partitura.
SolDiez Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ah da, am uitat sa mentionez, eu am invatat-o strict dupa partitura fara vre-un ochi pe tab, probabil deaia mi se parea mai grea. Oricum treaba cu arpegiile pica, numai partile usoare is bazate pe arpegii.
sterush Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 (edited) nu vreau fur elise sec pe 3 corzi (asa stiu si eu) ci in genul asta Edited April 11, 2009 by sterush
maur Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 nu vreau fur elise sec pe 3 corzi (asa stiu si eu) ci in genul asta tie ti se pare seaca?....vezi masurile 45-56...ok vezi si asta:
Guest TheReaper409 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 http://www.fuzzymonkeytabs.com/fureliseadvanced.html Sper sa te ajute! La versiunea asta lucrez si eu in momentul de fata...nu e EXACT ca acolo, dar pare aproape...nu stiu, nu sunt profesionist si invat singur....dar ma rog, sper sa fie de ajutor!
Guest TheReaper409 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Nu am vazut nici un raspuns intrebarii respective si poate mai sunt alti utilizatori mai noi care vor sa o invete...Caz in care sa nu mai fie nevoie sa mai faca o data cererea. Nu cred ca doare sa fie prezenta acolo, si daca te deranjeaza raspunsul respectiv, ignora-l.
Recommended Posts