horica Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 (edited) Uitati aici: http://www.kaliakrarockfest.com/en/ Edited March 24, 2009 by horica
horica Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 au mai confirmat prezenta Anthrax,Blind Guardian,Scorpions si Lauren Harris(fata lu' tata )! http://www.kaliakrarockfest.com/
canstantzin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 au mai confirmat prezenta Anthrax,Blind Guardian,Scorpions si Lauren Harris(fata lu' tata )!http://www.kaliakrarockfest.com/ deschisesem si eu un topic cu evenimentul. Nu mai am rabdare pana la vara cred ca ma duc si mi pun cortul la casele cu bilete de pe acuma
Cursedone Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 f tare... m-as duce pt cam toate trupele, acuma sa vedem cine e suportu lu dream theater
Un Tobar Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nu cred ca o sa mai cante cineva in deschidere la DT.Nu vad de ce .
gogi.rust Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 @cursedone...sa inteleg ca in functie de trupa de deschidere de la DT, tu vei hotari daca mergi sau nu la festival? Glumesc desigur...have fun domnilor, eu anul asta am sa sar peste kaliakrarockfest.
Cursedone Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 (edited) @cursedone...sa inteleg ca in functie de trupa de deschidere de la DT, tu vei hotari daca mergi sau nu la festival?Glumesc desigur...have fun domnilor, eu anul asta am sa sar peste kaliakrarockfest. cand stiam doar de Motley Crue si Dream Theater am zis ca nu e destul de interesant... da acuma, si cu Blind Guardian si Scorpions.. aproape sigur vin(am inceput sa pun bani deoparte) mai am vazut parca si Neal Morse pe acolo pe undeva(chiar am uitat pe unde am vazut, lol)... poate in ziua cu DT? Edited April 4, 2009 by Cursedone
Guest EldesT Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 (edited) Mda.. In Bulgaria 2 far.Poate trec DT candva si prin Romania Edited April 4, 2009 by EldesT
gogi.rust Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 (edited) Mda.. In Bulgaria 2 far.Poate trec DT candva si prin Romania Pai DT au fost la Bucuresti in 2002, iar Kavarna...e la 40 km de vama veche, adica nu chiar asa departe. Edited April 5, 2009 by gogi.rust
Cursedone Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Pai DT au fost la Bucuresti in 2002, iar Kavarna...e la 40 km de vama veche, adica nu chiar asa departe. au si DVD live in bucuresti(singura trupa straina care a realizat asa ceva din cate stiu eu).... chiar mi-a picat fata cand am auzit de el
Guest Leaveyou Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 au si DVD live in bucuresti(singura trupa straina care a realizat asa ceva din cate stiu eu).... chiar mi-a picat fata cand am auzit de el si chiar este considerat printre cele mai bune concerte ale lor. Imi place cand se svarcoleste LaBrie pe jos in criza aia de epilepsie si apoi se ridica si continua sa cante, iar Petrucci, din simpatie si ca sa transforme faza destul de urata si trista de altfel in ceva umoristic, se aseaza si el pe spate pe scena. Nu ma intrebati la ce melodie, am uitat si nu bag dvd-ul acum. Urmariti tot mai bine.
Cursedone Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 si chiar este considerat printre cele mai bune concerte ale lor. Imi place cand se svarcoleste LaBrie pe jos in criza aia de epilepsie si apoi se ridica si continua sa cante, iar Petrucci, din simpatie si ca sa transforme faza destul de urata si trista de altfel in ceva umoristic, se aseaza si el pe spate pe scena. Nu ma intrebati la ce melodie, am uitat si nu bag dvd-ul acum. Urmariti tot mai bine. lol esti sigur ca criza respectiva nu era parte din show?
Mr.Fritz Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 (edited) Nu prea inteleg ai 2 obtiuni Bulgaria Fri Jul 03, 2009 Kavarna, Bulgaria Kaliakra Rock festival Festival - lineup TBA. Sau Ungaria Wed Jul 01, 2009 Budapest, Hungary Sportarena DT Headlining show with Special Guests CYNIC. Sunt ambele foarte apropriate si sincer optez maiu mult pentru budapesta Link: http://www.dreamtheater.net/tourdates.php#pn09europe Deci toate sunt pe bune pe site nu ca la AC/DC Edited April 19, 2009 by Mr.Fritz
Cursedone Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Anthrax au iesit? nu mai sunt pe poza pe site, si pe site-ul lor nu e nimic anuntat.. nu ca as fi trist mai multe sanse sa vad intr-una din zile pe WASP sau Saxon care cu 2-3 zile inainte canta in Grecia...
Recommended Posts