trace Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 salut baieti. am o chitara veche si nu stiu nimic despre ea..cine a facut-o ,ce model e,etc. cei care sunt mai experimentati ii rog sa ma lumineze. multumesc
trace Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 reghin multumesc dar are si un tip? reghin xxx?
mad_max924 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nu cunosc tipul,un nume avea ea din fabrica dar tinand cont ca e facuta inainte de 90 mai bine nu l stii,ceva in genul radioreceptor balada,merge ba,ramane lada
Deenman Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 "Ce ma ?nu vezi ca are clopotu acolo! e un gibson ce mama draq " ))) ,Yeah e un reghin..model naiba stie.
vektor Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 am impresia ca are corpul facut din un bass reghin [80% sure].
hemmy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Alta 'lopata' made in rdg prin 70 si ceva, nu-i rea,dozele sunt cam slabe cred ca sunt singlecoil,si cineva a umblat aiurea la partea electrica merge doar un vol si un ton dar cand o sa am timp poate o rezolv.griful e prins doar cu 2 holsuruburi...sustain nu prea, dar e fun, banuiesc ca cine avea asa ceva in perioada aia...ce mai fender, gibson, musima elestra de luxe ha
Guest Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Alta 'lopata' made in rdg prin 70 si ceva, nu-i rea,dozele sunt cam slabe cred ca sunt singlecoil,si cineva a umblat aiurea la partea electrica merge doar un vol si un ton dar cand o sa am timp poate o rezolv.griful e prins doar cu 2 holsuruburi...sustain nu prea, dar e fun, banuiesc ca cine avea asa ceva in perioada aia...ce mai fender, gibson, musima elestra de luxe ha http://meatexz.com/cheesyguitars/musima_elektra_deluxe.html
charvelfan Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 salut baieti. am o chitara veche si nu stiu nimic despre ea..cine a facut-o ,ce model e,etc.cei care sunt mai experimentati ii rog sa ma lumineze. multumesc Este facuta de un lutier amator.Pickguard-ul si necck plate-ul sunt de la o chitara marca Atlas( facuta la Reghin inainte de '90) iar cheile de la o chitara rece, probabil.
annubis Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 (edited) alta antichitate o am de prin '87 ...si nu era noua e Star 3(asta scrie pe ea) dar nu stiu unde e facuta. Edited April 5, 2009 by annubis
Sthell Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Cred ca in Cehia, am avut si eu ceva asemanator, cu chestia din jurul body-ului la mijloc.
Recommended Posts