gadjo Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 pot sa intreb de unde ai luat-o? tot timpul mi-am dorit asa ceva dar vad ca la McMusic mai slabut cu astea hollow. stiu ca nu au prea multe modele hollow la mc. mai exista washburn-uri la soundcreation si cica sunt ok. eu am avut noroc si am fost luat intr-o excursie in Spania si mi-am luat-o de la astia http://www.radicalmusic.es/index.php?cPath=55_56_105 aveau in magazin si niste gretchuri, omg! .. dar na.. nu-i de mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ptr Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 ma inscriu si eu cu frumoasele mele.... Ibanez SA260FM Ibanez AEG8 Ibanez GSR205 Ibanez JS100-TR si un ESP-LTD- EC-100QM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 mi se parea mie cunoscut EC-100 ala mi-a placut chitara dar mai mult imi palce asta http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page20...mp;series_id=59 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 foarte multumit de ea mai ales cu seymour duncan ma impaca complet urmeaza si restul din cate am inteles si patit ibanez ne dezamageste cu tremolo ZR... calitate proasta ... asta e dar e foarte bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ptr Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 mi se parea mie cunoscut EC-100 ala mi-a placut chitara dar mai mult imi palce asta http://www.ibanez.co.jp/products/eg_page20...mp;series_id=59 ) ti se pare ti se pare.... e o chitara super, chiar daca nu e ibanez..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 eu totusi raman FAN ESP LTD MH-400 e chitara pe care mi-o doresc dar nu cu emg cu SD si ca sa o iau pe aia trebe sa dau ibanezul si ma cam opreste sunetul pe care il scoate : cred ca nu il mai dau e prea bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucian-ngh Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Pun si eu o poza cu chitara mea Ibanez S470BK cu Dimarzio D-sonic in bridge si corzi Elixir. Cu aceste mici add-onuri chitara suna mult mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GynZi Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 I've got an Ibanez rg321 too Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted December 5, 2008 Author Share Posted December 5, 2008 sz 520 qm Link to comment Share on other sites More sharing options...
korko Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 si eu am una grg170dx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest eXtr3m3 Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 (edited) Si eu cu negresa mea . Ibanez GRG270B Bkn recent cumparata de la McMusic.Chiar azi am pus un set de corzi GHS Boomers pe ea;trebuie sa recunosc,fiind prima chitara cu floyd, ca m-am spart vro o ora si ceva sa acordez chitara ;intr-un sfarsit nesperat am reusit . P.S.: i love my guitar und super chitari every1!rock on! Edited December 11, 2008 by eXtr3m3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guitar4ever Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Astazi este o zi mare! Intru in clubul posesorilor de Ibanez cu un GRG170DX si cu un TBX30 de care sunt ff multumit. Le-am luat de la MCmusic Bacau inainte de promotie , dar este ok si asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zack Fair Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 salut fanclubului ibanez am si eu o intrebare cat costa un Ibanez GRG170DX si daca e ceva de capul ei.....vrea unul sa-i dau squierul meu cu stratocaster vintage modify doze duncan design merita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackthorn Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 Eu zic ca nu, seria GIO de la Ibanez este mediocra, daca vrei sa schimbi Squierul ala vezi ca sunt niste SA-uri dragute (de ex SA160) si pe deasuprea si foarte versatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted January 26, 2009 Share Posted January 26, 2009 (edited) El libanez... :) Edited January 26, 2009 by EADGBE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sith Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Ea este Ginger si mai are putin si face un an. IBANEZ 1820X GK Prestige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coddy Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 am si eu un ibanez grg270b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sith Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 am si eu un ibanez grg270b EHE avem acela sticker de la ibanez:P si eu care credeam ca e unicat Link to comment Share on other sites More sharing options...
EADGBE Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 si eu care credeam ca e unicat Unii mai unici ca altii :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 (edited) al 3lea ibanez care se alatura familiei (mai am un sz520qm si o electro-clasica) am uitat sa zic ce ie un S540 Saber din '91 cumparat de la userul halford Edited January 31, 2009 by ilun Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 al 3lea ibanez care se alatura familiei (mai am un sz520qm si o electro-clasica) am uitat sa zic ce ie un S540 Saber din '91 cumparat de la userul halford "Urata" chitara, nu imi place, da-mi-o mie, te scap eu de ea Misto mai ce pot spune, sa o canti sanatos Tiarra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 "Urata" chitara, nu imi place, da-mi-o mie, te scap eu de ea Misto mai ce pot spune, sa o canti sanatos Tiarra saru'mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 al 3lea ibanez care se alatura familiei (mai am un sz520qm si o electro-clasica) am uitat sa zic ce ie un S540 Saber din '91 cumparat de la userul halford S-o canti sanatos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilun Posted January 31, 2009 Share Posted January 31, 2009 S-o canti sanatos. multzam, am bagat asa o mostra cu ce poate, sunt inca stangaci cu floydurile da ma obisnuiesc io in timp http://forums.rgc.ro/index.php?act=attach&...st&id=44625 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycagon Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Deci "my baby", un Ibanez RG 7620, 1998 manufactured. Cea mai tare chitara cu 7 corzi existenta. Schecter-ul cu 7 corzi pare pe langa ea pistol cu apa. Momentan am pe drum un set de EMG 707's deci chitara in o saptamana va suna direct de "acolo". Doze Dimarzio Blaze 7 actual pe ea, chitara este modelul venit direct din JPM-ul lui Petrucci. Este ultima serie de 7 strings fabricata in Japonia de Team J Craft. Este cu mult peste 7 strings-urile de dupa anul 2000, care au inceput sa fie facute in Coreea sau China. Metalul este la prea mare inaltime cantat pe ea, nu se compara cu o chitara cu 6 corzi in acordaj de si, are un low end suparat si cald. Este cu mult prea mult peste seria Apex sau S, cu dozele EMG da lectii si chitarilor din seria K7. Am cantat in strainatate pe un RG 7620 cu EMG si am ramas masca......Dream Theater meets Steve Vai. Va necesita ceva munca doarece EMG-urile sunt ceva mai mari decat Dimarzio si vor trebui largite in chitara locurile dozelor. In curand va avea si o noua culoare "Royal Blue" so stay tuned....in cateva saptamani revin cu poze noi. In rest flawless.....cine stie ce inseamna 7 strings-urile de la Ibanez dinainte de 2000 poate sa aprecieze. Pozele sunt facute cu telefonul asa ca scuzati calitatea, dar macar se inteleg cat de cat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycagon Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 Deci "my baby", un Ibanez RG 7620, 1998 manufactured. Cea mai tare chitara cu 7 corzi existenta. Schecter-ul cu 7 corzi pare pe langa ea pistol cu apa. Momentan am pe drum un set de EMG 707's deci chitara in o saptamana va suna direct de "acolo". Doze Dimarzio Blaze 7 actual pe ea, chitara este modelul venit direct din JPM-ul lui Petrucci. Este ultima serie de 7 strings fabricata in Japonia de Team J Craft. Este cu mult peste 7 strings-urile de dupa anul 2000, care au inceput sa fie facute in Coreea sau China. Metalul este la prea mare inaltime cantat pe ea, nu se compara cu o chitara cu 6 corzi in acordaj de si, are un low end suparat si cald. Este cu mult prea mult peste seria Apex sau S, cu dozele EMG da lectii si chitarilor din seria K7. Am cantat in strainatate pe un RG 7620 cu EMG si am ramas masca......Dream Theater meets Steve Vai. Va necesita ceva munca doarece EMG-urile sunt ceva mai mari decat Dimarzio si vor trebui largite in chitara locurile dozelor. In curand va avea si o noua culoare "Royal Blue" so stay tuned....in cateva saptamani revin cu poze noi. In rest flawless.....cine stie ce inseamna 7 strings-urile de la Ibanez dinainte de 2000 poate sa aprecieze. Pozele sunt facute cu telefonul asa ca scuzati calitatea, dar macar se inteleg cat de cat. Revin cu poze mai acatarii :D enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolly Posted February 2, 2009 Author Share Posted February 2, 2009 s-o stapanesti sanatos man! si...sa o uzi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lycagon Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 s-o stapanesti sanatos man! si...sa o uzi ... Pai Alex, ia fii atent: iesi la un suc deseara?? ca o ud cu o mare bere :D zi-mi pe mess cum facem ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squier Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Pam pam pim bam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zack Fair Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Eu zic ca nu, seria GIO de la Ibanez este mediocra, daca vrei sa schimbi Squierul ala vezi ca sunt niste SA-uri dragute (de ex SA160) si pe deasuprea si foarte versatile. Si SA160 e tare dar nu vrea nimeni sa fac schimb....adik n-am gasit pe nimeni care sa faca schimb cu mine Oricum ms mult si-mi place si SA160 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts