George Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Fiinf in perioada asta internat in spital nu am acces la net decat de pe tel mobil care ruleaza Winblows Internet Explorer Mobile. Si turbez ca e prea multa informatie ptr un ecran asa mic cum e cel de telefon. Poate imi scapa ceva si as putea naviga mai usor? Poate fara asa multa grafica? (adica less money ) Mersi.
cearny Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Fiinf in perioada asta internat in spital nu am acces la net decat de pe tel mobil care ruleaza Winblows Internet Explorer Mobile. Si turbez ca e prea multa informatie ptr un ecran asa mic cum e cel de telefon. Poate imi scapa ceva si as putea naviga mai usor? Poate fara asa multa grafica? (adica less money ) Mersi. Exista un lo-fi version... http://forums.rgc.ro/lofiversion/index.php/t3207.html. Acum poate iti zice cosu mai multe. A... da.. (stupid me!): http://forums.rgc.ro/lofiversion/index.php/
Victor Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 (edited) Super!!!!! Mersi frumos Am vazut-o si pe asta ! Forum addiction !!! Pote cand iesi de acolo scrii o carte: Adictia de forum sau Cum sa te lasi de forum in 10 pasi usori. Edited January 31, 2006 by Victor
hihi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Am vazut-o si pe asta ! Forum addiction !!! Pote cand iesi de acolo scrii o carte: Adictia de forum sau Cum sa te lasi de forum in 10 pasi usori. N-ai nevoie decat de 1 singur pas. Te lasi de meserie
George Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Gata, m-am intors. Treaba cu versiunea lo-res e cu 2 fete. Se incarca beton si are trafic mic dar imi dispar optiunile "view new posts" si "mark all forums as read". Si fara astea nu prea merge...
cearny Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Yey he's alive!!! here's to you, mate ...si pentru malex un , am inteles ca si el are 'mici probleme'.
Recommended Posts