PaulS Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Aceasta este prima mea inregistrare pe RGC. Echipament folosit: Aria STG-005, Vox AD15VT. Cant de un an si 3 luni la chitara (de o luna si jumatate la electrica). Nothing_Else_Matters_Solo.mp3
PaulS Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Stiu... Mai am mult de exersat la tehnica, benduri implicit.
Vulgar_display_of_Alex Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 (edited) Stiu... Mai am mult de exersat la tehnica, benduri implicit. neah...stai ma linishtit Nu ai de mult timp chitara electrica, asha ca ai rabdare, pana se obishnuieshte mana cu ea; Apoi, poti incerca nishte corzi de 0.08 daca intampini mari probleme in benduri; Apoi, ai grija cum faci bend-ul: daca faci doar cu degetul 1, nu o sa tina; ci incearca sa faci un bend ca lumea cu degetul 3, iar in urma lui, sa-l sustina degetul 2 si degetul 1; incorect corect Succes si sa stapaneshti sanatos chitara ! Edited February 20, 2009 by Vulgar_display_of_Alex
Alin N Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 (edited) tinand cont ca ai electrica de o luna si jumatate l-ai facut chiar bine. dar na... practice makes perfect. dupa cum a zis si Baumwolle mai exerseaza bend-urile. vezi ca am pus si eu un cover la nothing else matters. arunca un ochi daca vrei. Edited February 20, 2009 by metal_messiah
PaulS Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Chiar am ascultat coverul tau si mi-a placut. Am observat ca ai incercat varianta de pe S&M (cea pe care o canta si live Hetfield) a soloului si ti-a iesit. Cat despre benduri, le fac cu degetul 3 in principal, dar mai folosesc si degetul 2 sau 1, in functie de ce pozitie pentru urmatoarele note o sa aiba mana mea. Va multumesc pentru sfaturi.
Recommended Posts