felix Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Anuntul este pentru o cunostinta... Deci se vinde monitor Medion 17" CRT, folosit cam 12 luni (posibil garantie daca il pun sa caute prin acte) de catre un copil cu restrictii la calculator... adica monitorul a mers in medie cam 1 ora pe zi. Cine vrea sa-l ia, vine personal pentru ca nu pot asigura transport. Locatia: zona Sala Palatului, Bucuresti. Pretul final (nu-mi scot nimic la faza asta): 1.5 mil lei vechi sau 150 RON. Contact: yahoo mess - felix_romania sau PM sau e-mail: felix_romania@yahoo.com
necu' Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 nu chiar si mie mi se pare prea tare...nu l-ai dat pana acuma? ps. ce sa-ti mai scoti la asemenea pret?? sariti lume ca e mocareala la drumu' mare!!! delo!!!!
felix Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Bai deci monitorul nu e al meu... sincer sa fiu nu ma intereseaza cine il ia... veniti, il probati cum vreti voi, daca va place, il luati. Cei care ma cunosc stiu ca nu stau in 10 lei, deci e evident ca nu im scot nimic la el. Omul cere 1.5 mil si nu vrea sa negocieze.
felix Posted January 31, 2006 Author Posted January 31, 2006 Revin cu un link catre monitor: http://www.dooyoo.de/crt-monitor/medion-1772/1031195/ modelul este MEDION MD1772JC. Din pacate pretul nu e discutabil.
Recommended Posts