le_albusier Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 (edited) Mai demult am descoperit Icelandic folk music, un album format din balade islandeze traditionale. Si asa mi-a placut de mult sa il ascult si am simtit cum corespunde imaginilor mele mintale pe care eu mi le-am facut din mica mea cultura despre Islanda, ca vreau sa descopar si transpunerea in muzica a altor popoare. Si nici o muzica nu cred ca este mai perfecta si mai meticulos slefuita decat cea populara, pentru ca aceasta muzica a trecut de-a lungul istoriei poporului respectiv prin mintile multor interpreti si unii au si binevoit sa-i schimbe o nota sau un cuvant, adaugandu-i asa un farmec personal si perfectionand-o. Cum aceasta colectie de cantece islandeze nu se supune nici unei legi de copyright imi permit sa o pun pe forum: XXXXXXXXXXXX si ii invit pe toti care gusta tipul asta de cultura sa contribuie similar la thread. Edited January 24, 2009 by Baumwolle Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Lasand la o parte WAREZ !!!, cauta muzica din Eryn Link to comment Share on other sites More sharing options...
le_albusier Posted January 24, 2009 Author Share Posted January 24, 2009 Se poate face o exceptie? Albumul asta nu apartine nici unui artist, nu e afiliat nici unei organizatii de vanat piraterie muzicala si nici nu poate fi cumparat de pe undeva de pe internet. A aparut in 1994 daca ne luam dupa pagina de pe amazon.com a produsului. Amazon nu il au in stoc si nici macar coperta nu apare pe site. Termenul de "warez" e cam dur. Nu lasati muzica asta sa moara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Asta nu schimba cu nimic faptul ca nu e legal. Oricum, cei interesati stiu unde sa caute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts