Guest andrei09 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 salut, am si eu o problema, am scris cv cu un marker permanent pe chitara electrica pe plasticul alb....si vreau sa sterg si nuj cu ce sa dau....ma gandeam la vopsea alba....puteti sa ma sfatuiti va rog (
*ptr Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 salut, am si eu o problema, am scris cv cu un marker permanent pe chitara electrica pe plasticul alb....si vreau sa sterg si nuj cu ce sa dau....ma gandeam la vopsea alba....puteti sa ma sfatuiti va rog ( incearca cu spirt, dar nu cu acetona!
Guest andrei09 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 salut, am si eu o problema, am scris cv cu un marker permanent pe chitara electrica pe plasticul alb....si vreau sa sterg si nuj cu ce sa dau....ma gandeam la vopsea alba....puteti sa ma sfatuiti va rog ( Am dat cu spirt dar s-a intins markerul
dass101 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ceea ce inseamna ca spirtul a diluat markerul, deci esti pe drumul cel bun.
mirceab Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ªanse mari sã se ºteargã cu alcool tehnic sau sanitar (spirt). Dacã este un scris intens, atunci trebuie schimbat des ºervețelul îmbibat cu care se ºterge (pentru a nu lãsa sa difuzeze colorantul în suprafața de plastic). Dacã nu merge cu alcool, urmatorul pas este tinnerul, apoi acetona, însã acestea pot ataca plasticul, deci intervenția trebuie fãcutã rapid, cu mãiestrie. salut, am si eu o problema, am scris cv cu un marker permanent pe chitara electrica pe plasticul alb....si vreau sa sterg si nuj cu ce sa dau....ma gandeam la vopsea alba....puteti sa ma sfatuiti va rog (
GhitaB Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 salut, am si eu o problema, am scris cv cu un marker permanent pe chitara electrica pe plasticul alb....si vreau sa sterg si nuj cu ce sa dau....ma gandeam la vopsea alba....puteti sa ma sfatuiti va rog ( Încearcã cu un pic de "after shave". Deºi dacã nu a mers cu spirt... Frate-meu foloseºte sã ºtergã markerul scris pe CD-uri, când greºeºte. În proaspãt se ºterge bine. (Încercarea moarte n-are, numai cel ce-ncearcã moare. )
Alin N Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 vineri i-am dat profei de fizica marker permanent sa scrie pe tabla. dupa ce a umplut o tabla i-am zis ca e permanent. am incercat sa il stergem cu tot felu de kkturi si nu a mers. in final a mers cu guma de sters. nu stiu daca merge si in cazul tau, dar daca incerci ai grija ca guma sa fie CURATA ca altfel raman urme [pe care noi nu am reusit sa le scoatem cu nimic ].
GhitaB Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 in final a mers cu guma de sters. Dacã încerci cu radiera ia-ți una Factis sau Bic.
hades Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 o sa ramana pata acolo.. de ce nu lasi asa? tu ai scris doar nu? bafta!
Stefan N Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 nu cu mult timp in urma am avut aceeasi problema. am incercat si cu spirt, si cu apa. si in sfarsit, dupa mult googling , m-am prins cum. Amesteci bicarbonat de sodiu cu pasta de dinti si pui cate un pic pe o carpa si stergi. Trebuie sa freci un pic totusi, e 'permanent'. Se duce sigur 100% si nu zgarie, nu lasa nicio urma. Bafta!
Alin N Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 o sa ramana pata acolo.. de ce nu lasi asa? tu ai scris doar nu? bafta! d'asta am zis sa fie guma CURATA ca sa nu ramana urme. ca la noi in laborator se vede unde au sters cu gume jegoase si unde au sters cu gume curate:) in fine... face cum vrea pana la urma:)
Fictum Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ai incercat sa razuiesti cu lama? oricum e compromis plasticul ala O sa se vada zgarieturi pe el,dar...o sa fie alb
Guest Funk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Un sfat de bun simt ar fi sa scoti pickguardul de pe chitara inainte sa te joci cu acetona surorii tale pe el...daca ajunge pe lemn, nimic bun nu se va intampla cu finishul chitarii tale.
Guest floryn Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 (edited) dar daca am scris pe un perete? da... stiu nar fi trebuit da nush cum sal sterg. am incercat cu spirt si s-a cam dus da inca se mai vad urme. daca se poate datimi si mie nishte info. e cam offtopic da... Edited April 2, 2009 by floryn
hippiehop Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gaz!!!aceeasi problema si la mine a fost si GAZUL este raspunsul!!
TB_TM Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Spray de contact rulz! Si pentru markere, si pentru dat jos urme de scotch sau alte mizerii. Si nu buleste vopseaua...
Guest DoomShadow Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Ma exact aceeasi prostie am facut si eu pe Les Paul .... singura solutie my friend .... smiglu sau smirghel sau cum s-o numi cauti mai fin
Recommended Posts