NimVind Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 (edited) Salut! Mi-am cumparat un domeniu ".eu" cu tot cu hosting pentru a-mi urca blog-ul de pe wordpress pe el. Problema e ca, desi am vazut infinit de multe tutoriale in toate limbile pamantului, nu ma descurc sa-l pun pe picioare. Singurul tutorial in romana care ma putea ajuta este facut pentru Plesk iar eu trebuie sa lucrez in cPanelX. Daca stie cineva vreo solutie sau daca ma poate ajuta in orice fel sa nu se sfiasca sa o faca. Apreciez mult orice incercare de a ma ajuta. Multumesc anticipat! Marian Edited January 12, 2009 by NimVind
Cosu Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Asta cauti ? http://codex.wordpress.org/Using_cPanel pe scurt creezi o baza de date atasezi user uploadezi fisierle wordpresului modifici wp-config.php (din ce stiu eu pasul asta e optional pentru ca informatiile atea se pot completa in wizardul de la instalare) rulezi wp-admin/install.php sanatate
NimVind Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 (edited) La obiect ca de obicei. Sunt pe drumul cel bun, probabil o sa reusesc pana la urma. Mi-a fost de mare ajutorul link-ul. Multumesc! Numai bine! LE: Done! Merge ca uns. Multumesc Cosu, multumesc RGC! Edited January 12, 2009 by NimVind
Recommended Posts