Fictum Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 In mare parte scrie in titlu de ce am postat aici. Nu ne-am hotarat cum sa fie vocea...asa ca daca te simti bazat si vrei sa faci ceva,ai ureche muzicala(nu vocea e totul) astept P.M. Ca sa elimin din start anumite ganduri: -are tot ce ii trebuie unui vocal(efecte de voce,amp,microfin...etc) -trebue sa isi permita sa plateasca 35-40lei/luna pentru chirie si curent -si sa fie om,in adevaratul sens al cuvantului.(asta include si seriozitatea)
Demos Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 i-am auzit la o repetitie super marfa..succes cu vocalul...
Fictum Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 (edited) Nu vreau sa bagam voce feminina...am gasit deja 3 fete care canta de mori... Totusi...baieti cu voce nu exista in Galati? Noi avem tot...scule,efecte,microfoane,mixer etc...trebuie sa vina cu mainile in buzunar...si cu vocea dupa el Edited February 18, 2009 by Fictum
Vladimir Tepes Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 he he, eu o singura voce am gasit in Resita si ca sa-ti spun adevarul tipu nu locuieste aici e din Tg Mures. E foarte greu sa gasesti un vocalist care sa aiba totusi o amprenta vocala, sa fie si serios, fara vicii si dedicat macar 20 % artei. Iti urez succes si eu zic totusi sa incerci sa cauti si in Bucuresti, sunt mai multe sanse Mult noroc si sa auzim numai de bine! Nu vreau sa bagam voce feminina...am gasit deja 3 fete care canta de mori...Totusi...baieti cu voce nu exista in Galati? Noi avem tot...scule,efecte,microfoane,mixer etc...trebuie sa vina cu mainile in buzunar...si cu vocea dupa el
Fictum Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 (edited) multumesc pentru incurajare Nu caut in Buc. pentru ca repetam foarte des (de 3 ori /saptamana uneori de 4 ori-restul pana la 7 zile din saptamana repet cu Hathor ) si ....restul se intelege. Ideea e ca nici nu vreau sa aduc pe cineva in trupa doar de dragul de a avea vocal. Am trecut de faza copilariei cu "4 prieteni hai sa facem trupa nu conteaza ca nu ai voce,ne descurcam noi" Edited February 18, 2009 by Fictum
uneven.pieces Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ...am gasit deja 3 fete care canta de mori... Ia sa mi le prezinti si mie, mi-ai starnit interesul acum ...
Fictum Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 up... chiar toti se apuca de chitara?Nimeni cu vocea?
Fictum Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Cautam voce screaming...baiat/fata, daca te tine...nu conteaza sex-ul sau varsta. Cateva exemple de voci: -Feminine: ...etc -Masculine: http://www.youtube.com/watch?v=jZBedRpujMc...feature=related Treaba e cat se poate de serioasa...deja avem 6 piese,nu putem intra in studiu pentru ca nu avem vocal/vocalista. E valabil si pentru celelalte orase,daca persoana interesata e dispusa sa faca un drum pana in Galati macar in week-end.
Fictum Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 (edited) Hai mai, ca il platesc, daca nu se poate sa faca asta din pasiune (o bere la primul concert ) Edited April 1, 2009 by Fictum
Fictum Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 inca e valabil anuntul...pacat ca trebuie sa intram in studio si o sa tragem totul fara voce... Vocea...cand o sa gasim una
Fictum Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 nimeni? femei,barbati,copii ...cineva sa raga, sa urle, sa scoata un sunet!
Fictum Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Inca e valabil anuntul. Genul nu e batut in cuie asa ca...cautam,volal/a Metalcore,IndustrialMetal,Hardcore,Death,etc si combinam noi vocea pentru stilul abordat
Recommended Posts