apocalipsa Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 (edited) de ce nu pot posta in desertul radioactiv? nu de alta da poate chiar vreau sa stiu... sunt prea cuminte pt desertu nuclear? Edited January 11, 2009 by apocalipsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 de ce nu pot posta in desertul radioactiv?nu de alta da poate chiar vreau sa stiu... sunt prea cuminte pt desertu nuclear? nici eu nu am voie , si cred ca nici un user nu poate posta acolo un nou topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Nu-s admin. Dar... Cred cã nu s-a dat dreptul sã se înceapã topice acolo pentru a preveni un numãr prea mare de topice aiurea... De obicei topicele care se deschid pe aici ºi degenereazã sunt transportate de urgențã acolo. Cum ar fi sã ai dreptul sã începi topice ºi sã faci unul peste limita maximã admisã...? Nu ar fi ciudat ca sã aparã la cafenea un topic venind din deºert? Nu ºtiu dacã s-au gândit ºi la asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Limita maxima admisa?! Pe asta de unde-ai scos-o? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Din cate stiu eu, nu se pot crea noi topic-uri in desert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GhitaB Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 (edited) Limita maxima admisa?! Pe asta de unde-ai scos-o? Încercam sã fac o glumã. Nu mi-a ieºit. (Nu mi-e greu sã fiu mai explicit... Mã tem numai sã nu plictisesc. Din punctul meu de vedere topicele de cea mai bunã calitate nu se gãsesc pe la "Deºertul nuclear". Observ cã existã undeva o limitã care dacã e depãºitã topicul e mutat în deºert. În cazul în care am avea posibilitatea sã începem topice ºi în "deºert"... ar exista ºi posibilitatea ca un topic sã fie prea bun / serios ca sã rãmânã acolo. Îmi imaginam cã va fi mutat de acolo... pentru cã are o calitate prea mare pentru acea categorie de topice, adicã mai pe scurt, dar ºi mai puțin clar: a depãºit limita maximã admisã (a calitãții). Bineînțeles cã topicele care nu-s în deºert nu au o limitã maximã a calitãții. Dar existența unei limite maxime admise de calitate pentru o categorie de topice ar fi funny (cel puțin pentru mine). ...) În fine... Edited January 11, 2009 by Ghita B Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalipsa Posted January 11, 2009 Author Share Posted January 11, 2009 dar din cate stiu eu se putea:))) in fine. poate e mai logic sa faci un topic la cafenea ca apoi sa ajunga in desert. e o logica putin inversa:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Eu nu inteleg de unde atata graba sa-ti vezi numele prin desert... Chiar nu vrei sa spui nimic care sa merite sa ramana in Cafenea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fictum Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Inca putin si iti indeplinesti vizul cu acest topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Inca putin si iti indeplinesti vizul cu acest topic +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demos Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 +1 fara nici o suparare te intreb...iti place sa postezi doar de dragul de a acumula cat mai multe posturi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DraculVaDomni Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 fara nici o suparare te intreb...iti place sa postezi doar de dragul de a acumula cat mai multe posturi ? Nu dar asta e parerea mea la ce a scris Fictum, si i-am dat dreptate prin simplul : " ", nu stiu ce ai inteles tu, te-ai gasit si tu sa vorbesti aiurea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts