Guest guitar4ever Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Salut, am o problema cu aceste programe, cand bag chitara in PC se aude in boxe dar nu promesc nici un efect de la programe, doar o microfonie urata . Am placa onboard "Realtek HD Audio" si boxe 5.1 Genius. Chitara am conectat-o bine la PC(la Input), dar nu stiu ce gresesc de nu imi merg programele. Daca aveti alte programe mai simple sau mai bune decat Amplitube, va rog sa imi zice-ti si mie P.S: Am ASIO, este bun sau trebuie altceva??? Multam anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falling_into_infinity Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Daca ai AsioForAll instalat, trebuie sa te duci in amplitube (sau orice alt soft de procesare) si setezi la input si la output driver-ul "asio for all". Probabil ca acum esti pe realtek; sau, in mixer-ul din windows vezi sa nu fie configuratia data pe 5.1 (eu mai pateam asa cu placa veche) si atunci line-in e de fapt iesire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guitar4ever Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Daca ai AsioForAll instalat, trebuie sa te duci in amplitube (sau orice alt soft de procesare) si setezi la input si la output driver-ul "asio for all". Probabil ca acum esti pe realtek; sau, in mixer-ul din windows vezi sa nu fie configuratia data pe 5.1 (eu mai pateam asa cu placa veche) si atunci line-in e de fapt iesire Gata am reusit , merge perfect, mersi mult . As vrea sa stiu niste programe de inregistrat, stii vreo unu bun?? Dar daca se poate sa imi inregistreze si efectele care le bag cu Amplitube Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Orice DAW. Eu recomand Reaper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts