Guest arosulescu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 (edited) Daca ma puteti ajuta .. caut violonista pentru o colaborare , max 22 de ani si aspect fizic placut .(Bucuresti)In cazul in care cunoasteti si imi puteti recomanda pe cineva va rog lasati mesaj .. Multumesc frumos excelent...no coment BRAVO...BRAVO...BRAVO. acum intrebare: mai sunt exemplare de vanzare (bineinteles cu autograful autorului )....sau asteptam la MC Music? bafta la vanzare. salut. Sigur! Am deja o lista intreaga cu cei care doresc asazisul autograf. Daca vrei, am sa iti trimit si tie cartea personal, cu autograf. Daca nu, o vei gasi la mc music (fara autograf evident) Apropo....azi intra la printat! Edited January 27, 2009 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hiro Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 wouhou ! i'm worse than a kid on crack waitin' for santa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted January 27, 2009 Share Posted January 27, 2009 wouhou ! i'm worse than a kid on crack waitin' for santa... iti dai seama cum sunt eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 vesti bune... in principiu vinerea viitoare ajung cartile la bucuresti. De aici urmand sa fie distribuite la toate magazinele M&C MUSIC din Romania...cu bunavointa lui Calin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ichim Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Cautam de ceva vreme o carte cu lectii de chitara , sper sa aduca si in cluj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Cautam de ceva vreme o carte cu lectii de chitara , sper sa aduca si in cluj . pai eu sunt clujean...deci vor fi si in cluj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 dragii mei, maine cele 60 (au fost mai multe dar s-au dat deja) de carti iau drumul bucurestilor. De aici urmeaza sa fie repartizate in magazinele M&C MUSIC. Asadar, vineri ar trebui sa se gaseasca la muzica. Probabil ca in restul magazinelor vor ajunge abia saptamana viitoare (asta tine de cat de repede le distribuie Calin) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 Salut. Ultimile vesti arata asa: maine cartile ajung in bucuresti. Probabil ca pana se fac actele de contabilitate o sa mai dureze o zi... sfatul meu ar fi sa mergeti dupa marfa de luni dimineata. La cluj se pot cumpara incepand de astazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxoo Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 good luck man ! am prezis eu mai demult ca Clujul va fi locomotiva pedagojiei chitaristice romanesti ! iata ca am avut gura de aur ... felicitari si bafta la musterii .... am vazut in cuprins ca ai insistat pe chestiuni teoretice .... ceea ce este foarte bine .... s-ar putea insa ca multi sa te injure .... capu' sus si nevi de otel !.... fara teorie , e macelarie ! ... alta rima n-am gasit .... lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 5, 2009 Share Posted February 5, 2009 good luck man ! am prezis eu mai demult ca Clujul va fi locomotiva pedagojiei chitaristice romanesti ! iata ca am avut gura de aur ... felicitari si bafta la musterii .... am vazut in cuprins ca ai insistat pe chestiuni teoretice .... ceea ce este foarte bine .... s-ar putea insa ca multi sa te injure .... capu' sus si nevi de otel !.... fara teorie , e macelarie ! ... alta rima n-am gasit .... lol multumesc foarte mult... nu stiu cum e cu locomotiva clujeana...poate fi sau nu ...(speram sa fie) da am insistat sa se inteleaga principiul de functionare a tot ceea ce cantam. Injuraturi... da...vor fi multe. si tie succes cu metoda ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ecco Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Abea astept sa ajunga si in M&C Music in Bucuresti.Din cate vad pe aici ,va fi o care care se va vine,fie ca lumea stie de ea deja,sau nu. Eu iti urez bafta,si cat mai multe exemplare vandute in bucuresti si pe unde o sa mai fie.Sper ca lumea sa iti inteleaga munca si sa fi recunoscut si in alte carti. Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Valek Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Felicitari! Sper sa ajung si eu odata sa o cumpar. Pacat ca e cam mare pretul (pentru mine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Play3r Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 MC Music Bucuresti e magazinul muzica de pe calea victoriei nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kappa Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 MC Music Bucuresti e magazinul muzica de pe calea victoriei nu? in muzica, cum urci scarile pe dreapta Felicitari pentru carte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 7, 2009 Share Posted February 7, 2009 (edited) in muzica, cum urci scarile pe dreapta Felicitari pentru carte ca sa fiu sincer nu stiu exact...uite aici cele sase magazine: Magazin Muzica Calea Victoriei, Nr. 41-43, Sector 1, Bucuresti - ROMANIA Phone/Fax: 021 314 56 08, 0722 633 308 Program: L-V: 09.30-19:00; S: 09.30-14:30; D: Inchis E-mail: muzica@mcmusic.ro Magazin Bacau Str. Nicolae Balcescu Nr 12, Parter, Bacau - ROMANIA Phone/Fax: 0234 512 349, 0732 145 377 Program: L-V: 10:00-18:00; S: 10:00-14:00; D: Inchis E-mail: bacau@mcmusic.ro Magazin Constanta Str. Stefan Cel Mare, Nr. 80, Constanta - ROMANIA Phone/Fax: 0241 559 333; 0724 054 701 Program: L-V: 10:00-18:00; S: 10:00-14:00; D: Inchis E-mail: constanta@mcmusic.ro Magazin Cluj Str. Horea, Nr. 26/1, Cluj Napoca - ROMANIA Phone/Fax: 0264 597 749; 0728 980 698 Program: L-V: 10:00-18:00; S: 10:00-14:00; D: Inchis E-mail: cluj@mcmusic.ro Magazin Timisoara B-dul 16 Decembrie 1989, Nr. 8, Timisoara - ROMANIA Phone/Fax: 0256 499 456; 0724 586 967 Program: L-V: 10:00-18:00; S: 10:00-14:00; D: Inchis E-mail: timisoara@mcmusic.ro Magazin Ploiesti Str. Vasile Milea nr. 1, Ploiesti Phone/Fax: 0244 520 388; 0724 054 506 Program: L-V: 10:00-18:00; S: 10:00-14:00; D: Inchis E-mail: ploiesti@mcmusic.ro si am inteles ca din martie va fi magazin si la iasi. Edited February 7, 2009 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest CrazySound Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 pretul ramane 70 lei? ca sa stiu daca imi raman bani de pene:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 pretul ramane 70 lei? ca sa stiu daca imi raman bani de pene:)) da ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Calin Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Va sfatuiesc sa nu ratati acest manual! Felicitari Andrei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 (edited) Va sfatuiesc sa nu ratati acest manual! Felicitari Andrei! multumesc Calin. Edited February 8, 2009 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 abia astept ca lautarul din mine sa invete si ceva teorie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costi iorga Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Felicitari. Imi doresc una pentru mine, cu autograful autorului daca se poate . Iti voi da PM cu datele mele. Numa bine si bafta la vanzari si recenzii pozitive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 Felicitari. Imi doresc una pentru mine, cu autograful autorului daca se poate . Iti voi da PM cu datele mele. Numa bine si bafta la vanzari si recenzii pozitive cu mare placere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-Bone Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 La Ploiesti a ajuns. Grabiti-va, sunt doar 5 exemplare, din care 1 este rezervat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 La Ploiesti a ajuns. Grabiti-va, sunt doar 5 exemplare, din care 1 este rezervat. saptamana viitoare poate facem altele daca se vand acestea...deci nu disperati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KingAndrulici Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Daca ma puteti ajuta .. caut violonista pentru o colaborare , max 22 de ani si aspect fizic placut .(Bucuresti)In cazul in care cunoasteti si imi puteti recomanda pe cineva va rog lasati mesaj .. Multumesc frumos ce ai facut tu mai sus se numeste SPAM si nu este nici frumos nici folositor asa ca data viitoare sa te abtii de la chestii deastea o sa imi iau si eu un exemplar(sigur) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ce ai facut tu mai sus se numeste SPAM si nu este nici frumos nici folositor asa ca data viitoare sa te abtii de la chestii deastea o sa imi iau si eu un exemplar(sigur) cred ce era foarte noua printre noi si nu si-a dat seama...asa faceam si eu cand am postat prima data pe forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Am luat si eu un exemplar azi. O sa revin cu impresii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 maine intra la tipar inca 200 de exemplare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest crazy-b Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 felicitari autorului si sa speram ca aparitia va constitui un imbold pt scoala romaneasca de ch electrica.... am luat-o miercuri si pot sa zic ca e foarte bine scoasa. imi plac mai ales sfaturile de la sfarsit. modurile au fost abordate putin diferit fata de ce stiam eu dar daca asa e mai corect si mai simplu atunci imi voi corecta cunostintele. bravo inca odata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Am cumparat-o si eu ieri de la MCMUSIC. Mai erau 2. Cum zice si autorul, nu e metoda pentru cei care pun pentru prima data mana pe chitara. E o metoda foarte buna. BRAVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts