Pava Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Punem si noi o melodie de la noi, e mai veche dar cred ca mai merge inca, asteptam pareri bune, pe cele proaste nu le asteptam dar daca vin le primim ca atare.. Las_o_Balta.mp3
Guest Baumwolle Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Randox, intrumental nu e rau, dar sunt sigur ca in privinta versurilor puteati mai mult...
Pava Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 manele? sa facem diferenta totusi domnilor, repet melodia este facuta si inregistrata in anul de gratie 1998, este normal sa sune naspa in 2006, oricum noi am facut-o in spiritul comercial al acelui an la cererea casei de discuri care nu suporta distoarse...
Guest arosulescu Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 foarte misto... sincer mi-a placut si mai ales vocea m-a impresionat. Mie imi aminteste de izul celor de la holograf in perioada lor buna... ca sa zic asa . Foarte faina si tema de chitara care se aude in fundal. brvo domnilor . m-i ar placea sa cant si asa
Pava Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 merci arosulescu, cine stie cunoaste, keep in touch.. venim cu chestii noi hai sa incercam ceva mai altfel, tot din perioada manele rock cum spunea un domn mai sus.. De_femei.mp3
Victor Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Punem si noi o melodie de la noi, e mai veche dar cred ca mai merge inca, asteptam pareri bune, pe cele proaste nu le asteptam dar daca vin le primim ca atare.. Misto piesa ! Intr-adevar se aprpie mult de Holograf, dar si vocea e misto, si negativul e bine legat. Felicitari ! PS: Departe rau de manele omule. Mai pune mana si asculta manele Baumwolle
Guest gnrmarius Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 (edited) Imi place mai mult instrumentalul de la a doua,but the lyrics really suck!!! Iar prima suna prea dance! PAREREA MEA! Keep on rockin'! Edited February 5, 2006 by gnrmarius
Guest arosulescu Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ma da stiti sa faceti refrene usor de tinut minte si deci fredonabile( de carte gagici mai ales ) mie imi place vocea , compozitia in sine pt stilul pe care vreti sa il abordati e ...ok ...tonul de chitara la a doua piesa nu e foarte pe gustul meu da... de ce nu? mult succes
Pava Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 merci baieti, piesele sunt tot din 98, cat despre versuri eu sunt vocalu si textieru, nu am nici o vina ca m-am nascut roman... o ultima incercare si ma lansez pe orbita...) p.s. intram in studio in max 1 luna, venim cu ceva nou si frumos pana una alta cover-uri pe la cluburi E_vara_si_te_vreau.mp3
Killahead Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Foarte frumos, melodii cu cap si coada, i like that!!! 5 stele.
Pava Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 m-am gandit sa mai pun o piesa de la noi, foaaaaaarte, foaaaaaaarte veche.... Fata_Gata.mp3
cearny Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 Nu stiu ce sa zic despre stil, nu e chiar cana mea de cafea, ca sa zic asa Dar cred ca in contextul muzical in care vreti sa va plasati, suna bine peisele astea Way to go! Btw, ati fost niste Trooperi aseara! Bravo
Recommended Posts